Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Altın Plak Aldı!

İlgili Postlar

Demet Akalın Altın Plak Aldı!

Türkçe Pop müziğin Kraliçesi olarak anılan Demet Akalın büyük bir başarıya imza attı. İlkbahar aylarında yazın en hit albümlerinden biri olan Ateş’i dinleyicisiyle buluşturan ve kısa sürede müzik listelerini alt üst etmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın Altın Plak aldı!

“Ateş” Kasıp Kavurdu!

Mayıs ayının başında “Ateş” adını verdiği albümünü dinleyicisiyle buluşturan Demet Akalın hareketli parçalarıyla yazın enerjisini herkese geçirirken, albümündeki duygusal parçalarıyla da tüm dinleyicilerini derinden etkiledi. Albümü çıkış yaptıktan sadece iki hafta sonra müzik listelerinde zirveye doğru emin adımlarla ilerleyen Demet Akalın güçlü şarkılarıyla yaz boyu en çok dinlenen şarkıcı oldu.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

Albümleri Büyük İlgi Görüyor!

Son dönemlerde dijital müzik kütüphanelerinin ve online platformların yayınlaşmasıyla birlikte artık albüm yapmak daha zor hale gelse de Demet Akalın bu duruma meydan okuyor. 2017 senesinde çıkardığı albümle en çok satanlar listesinde zirveye oturan başarılı şarkıcının “Ateş” albümünün satışları da gayet iyi gidiyor.

Demet Akalın Altın Plak Aldı!

Demet Akalın kariyerinin 11. albümü olan “Ateş”le yine zirveye oturdu.  Senelerdir her albümüyle hem dinlenme, hem de satış rekorları kıran başarılı sanatçı “Ateş” albümüyle fiziksel ve dijital müzik platformlarının ve Radyo & TV verilerine göre 2019 senesinin en çok dinlenen kadın pop sanatçısı oldu. Doğan Music Company adına Genel Müdürü Samsun Demir, Akalın’nın senelerdir devam eden bu başarısını taçlandırmak adına Demet Akalın’a “Altın Plak”ı teslim etti. Ödül töreninde duygularını dile getiren Demet Akalın “Albümümde emeği geçen söz yazarı, besteci, aranjör, klip yönetmeni, kreatif ekip , müzisyen arkadaşlarım kısaca emeği geçen herkese ve dinleyenlerime teşekkür ediyorum..” sözleriyle herkese teşekkürlerini sundu.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Altın Plak Ödül Töreni
Demet Akalın Altın Plak Ödül Töreni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler