Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin Şarkısı Çıktı!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Şarkısı Çıktı!

Yılarca haber bülteni sunan tescilli Türkiye güzellerinden Defne Samyeli, yeni yıla bomba gibi bir giriş yaptı. Defne Samyeli’nin şarkısı çıktı. Üç gün önce piyasaya sürülen “Ağla Ağla” isimli single şimdiden binlerce kez izlendi. Detaylar haberimizde…

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli’nin Şarkısı Çıktı!

Defne Samyeli, 2020 yılına “Ağla Ağla” şarkısı ile giriyor. Yılın son günlerinde piyasaya çıkan sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait şarkısını paylaşmak için aylardır bekleyen Samyeli, ‘Ağla Ağla’ şarkısını geçen yıl mayıs ayında ilk kez dinlediğini, dinledikten sonra sevinçten ağladığını çünkü. bu şarkının beklediği bir şarkı olduğunu, kendisinin en iyi şarkıyı çıkarmak için beklemeye alışkın olduğunu, bazı dinleyicilerin kendisini yeni yeni duymaya başlasa da, şarkı söylemenin ilk aşkı olduğunu ve beklediğine değdiğini ifade etti.

Son birkaç yıldır seçkin eğlence mekanlarında sahneye çıkan ve canlı müzik performansıyla dinleyici ile buluşan Samyeli için müzik gerçekten de eski bir sevda niteliği taşıyor. Samyeli, “Tek Başına” isimli ilk albümünü 1994 yılında Melih Kibar ile çıkarmıştı. Herkesin bildiği bir ekran yüzü olduğu yılların ardından ise 2014 yılında tekrar “Son Arzum” cover şarkısıyla asıl yolculuğuna dönmüştü. Daha fazla dinleyiciye ulaşmak için stüdyoya giren Samyeli, üretiminin hızlanarak müziğe devam edeceğini söylüyor.

İşte Defne Samyeli’nin Ağla Ağla şarkısının klibi…

DMC etiketiyle çıkan “Ağla Ağla” şarkısının düzenlemesi ve klibinde ezberin dışındaki isimler de dikkat çekiyor. Düzenleme alternatif soundları tercih edenlerin bildiği genç yetenekli müzisyen Murat Acar tarafından yapıldı. Klip yönetmenliğini ise, eğlence mekanları sahipliği ile tanıdığımız ve sadece butik ve kendisini heyecanlandıran işler yapan Umut Evirgen üstlendi. Gerek şarkının düzenlemesi, gerek klipteki görüntü dilinden Samyeli’nin neden beklediği anlaşılıyor.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Arasındaki Gerçek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler