Ana SayfaKimdirTuğba Ünal Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Ünal Kimdir?

“Seninle Ölürüm” şarkısıyla zirveye çıkan Tuğba Ünal kimdir? Tuğba Ünal kaç yaşında? Tuğba Ünal albümleri neler? Tuğba Ünal aslen nereli? Tuğba Ünal hangi burç? Tuğba Ünal hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tuğba Ünal Kaç Yaşında? Tuğba Ünal Aslen Nereli? Tuğba Ünal Hangi Burç?

Tuğba Ünal 12 Ağustos 1984 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan Tuğba Ünal aslan burcudur.

Tuğba Ünal Kimdir?

Tuğba Ünal, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Turizm rehberlik mezunudur ve 4 yıl boyunca hem turist rehberliği, hem de İngilizce öğretmenliği yapmıştır, o yıllarda bir dönem vize danışmanlığı ve çevirmenlik yaparak farklı kültürleri tanımak adına yurt dışı seyahatlerinde bulunmuştur, ilk ekran tecrübesi “turizm güncesi” programı ile Başkent Tv de yaşamıştır.

Çocukluğundan beri müzikle iç içe olan Tuğba Ünal ilk albümünü geçtiğimiz sene dinleyicisiyle buluşturmuştur. “Kalbince” adını verdiği albümle çıkış yaptığı sene büyük bir çıkış yakalayan Tuğba Ünal kendine özgü sesi ve güçlü yorumuyla dinleyicisinin kalbini kazanmıştır. “Kalbince” albümünün ardından 90’lı yılların en önemli ve sevilen sanatçılarından Tayfun Duygulu ile ortak bir projeye imza atan Tuğba Ünal “Seninle Ölürüm” adını verdikleri parçayla da ilk albümündeki başarısını sürdürmeye devam etmiştir. 2019 senesinin kendine uğurlu geldiğini dile getiren Tuğba Ünal çok yakında yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturmak için hazırlıklara başlamıştır.

Müziğe ilgisinin yanı sıra yazdığı kitaplarla da dikkat çeken Tuğba Ünal pek çok yerde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Tuğba Ünal bekar ve bir kız çocuğu annesidir.

Tuğba Ünal Albümleri

  • 2019 – Kalbince
  • 2015 – Güzellik Zor Hikaye

Tuğba Ünal Kitapları

  • Öyküm Sensin
  • Güzellik Zor Hikaye
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler