Ana SayfaKimdirCansu Nur Şimşek Kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Nur Şimşek Kimdir?

Cansu Nur Şimşek kimdir? Kariyer adımlarını birer birer çıkmaya başlayan genç oyuncu Cansu Nur Şimşek aslen nereli? Cansu Nur Şimşek kaç yaşında? Cansu Nur Şimşek hangi burç? Cansu Nur Şimşek biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Cansu Nur Şimşek aslen nereli? Cansu Nur Şimşek kaç yaşında? Cansu Nur Şimşek hangi burç?

Genç ve güzel oyuncu Cansu Nur Şimşek 28 Mayıs 1993 doğumludur. Şu an 26 yaşında olan Cansu Nur Ankaralıdır ve ikizler burcudur.

İkizler burcu ünlüler

Cansu Nur Şimşek kimdir?

28.05.1993 tarihinde Ankara’da doğan Cansu Nur Şimşek, Eğitimini Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Cansu Nur Şimşek, Beni Affet dizisi ile kariyerine ilk adımı atmış  ve dizi de Ceylan karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde Berkay Veli, Merve Üçer, Emrah Akduman, Sude Doğar, Esengül Aypek, Rızacan Durmuş gibi genç ve gelecek vaat eden oyuncuların yer aldığı ve Atv TV’de yayınlanan günlük dizi Beni Bırakma dizisinde rol almaktadır. Beni Affet’te aldığı roldeki başarısı ile birlikte takip eden sezonda Focus Film’in Atv Tv için hazırladığı Beni Bırakma adlı yeni günlük dizide yer alma başarısı göstermiştir. Cansu Nur Şimşek, Beni Bırakma dizisinde Banu karakterini canlandıracak.

Beni Affet dizisinde gösterdiği performans ile bir başka günlük dizi olan Beni Bırakma kadrosunda kendisine yer bulmayı başaran Cansu Nur Şimşek 1.64 cm boyunda ve 57 kilogramdır.

Cansu Nur Şimşek Dizileri

  • Beni Bırakma
  • Beni Affet

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler