Ana SayfaKimdirEnver Akbaş Kimdir?

İlgili Postlar

Enver Akbaş Kimdir?

Türk oyuncu olan Enver Akbaş Kimdir? Enver Akbaş kaç yaşında ? Enver Akbaş aldığı roller nelerdir? Enver Akbaş aslen nereli? Enver Akbaş hangi burç? Enver Akbaş hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

27 Ekim Doğumlu Ünlüler

Enver Akbaş Kaç Yaşında? Enver Akbaş Aslen Nereli? Enver Akbaş Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Enver Akbaş, 27 ekim 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Akrep Burcu Ünlüler

Enver Akbaş Kimdir?

Başarılı oyuncu Enver Akbaş, 27 ekim 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Enver Akbaş, Oyunculuk kariyeri öncesinde, toptan gıda işi yapan bir firmanın eğitim departmanında çalışmıştır. Çalıştığı dönemde, Ankara’da bulunan bir ajansın oyunculuk teklifi ile hayatı değişmiştir. İlk dizi oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Adanalı isimli dizide Hakan karakteri ile gerçekleştirmiştir. Belçika Brüksel Rosas Sinema Televizyon Okulunda eğitim almıştır. 2011 senesinde yine Belçika’da, turkkomedi dizisinde 1 sezon Ahmet karakteri ile oyunculuk yapmıştır. Günümüze kadar bir çok sinema ve dizi projesinde rol alan Enver Akbaş, 2013 senesinde, kalp krizi üzerine hazırlanmış olan bir kamu spotunda başrol oynamıştır. Oyuncu kimliğinin yanı sıra bir çok ünlü isminde oyuncu koçluğunu yapmaktadır. 2019 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Güvercin isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Akbaş, bu dizi ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Enver Akbaş, bir gerçek sırrı da şudur ki 20 den fazla yüz ameliyatı olmuştur ve Beyaz show’a katılarak takipçi kitlesini arttırmıştır.

Oynadığı diziler;

2008 – Adanalı (Hakan)
2010 – Deniz Yıldızı (Cumali)
2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Bora)
2013 – Hayatımı Çaldım
2015 – Arka Sokaklar
2017 – Siyah İnci
2019 – Güvercin

Rol aldığı sinema filmleri ise;

2011 – Bizim Büyük Çaresizliğimiz (Hasan)
2014 – Zengin ve Yoksul (Çetin)
2015 – Can Tertip
2017 – Kan Kardeşler
2019 – Yalan Dolan (Polis 2)
2019 – Hemen Döneriz (Yusuf)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler