Ana SayfaDizilerOyuncuları ve hikayesiyle çok konuşulacak dizi: Kuyu

İlgili Postlar

Oyuncuları ve hikayesiyle çok konuşulacak dizi: Kuyu

Etkileyici bir kadın hikayesini ekrana taşıöaya hazırlanan ‘Kuyu’nun yönetmen koltuğunda Muratcan Oğuz oturacak. Nuray Uslu, Aylin Eren, Nergiz Herdem İnce ve Yusuf Kürşad Gürses’in kaleme aldığı projenin uzun süren cast görüşmelerinin ardından Cennet rolü için Leyla Tanlar’la, ağır travmalar yaşayarak seyircide büyük etki bırakması beklenen Feride karakteri için de Nur Fettahoğlu ile anlaşma yapıldı.

Nur Fettahoğlu kimdir?

İpek Kadılar’ın ise bölümerin hikayelerini yazdığı dizinin esmer, uzun boylu ve yapılı vücuduyla dikkat çekecek başrol erkek yıldızı için de çok detaylı bir analiz yapıldığı öğrenildi. Hummalı çalışmanın sonunda erkek başrolü için Barış Kılıç’la el sıkışıldığı öğrenildi.

Barış Kılıç kimdir?

Çekimleri Bursa İznik’te yapılacak dizide altıncı hisleri bakımından oldukça güçlü olan bir karakter Cennet’in Adana’dan gelin olarak geldiği evde karşılaştığı büyük dram konu alınıyor. Doğaç Yıldız, Güneş Sayın ve Burcu Binici’nin de oyuncu kadrosunda yer aldığı bilinen proje için Kanal D ile dirsek temasında olunduğu konuşuluyor.

Oyuncuları ve hikayesiyle çok konuşulacak dizi: Kuyu!
Oyuncuları ve hikayesiyle çok konuşulacak dizi: Kuyu!

Kuyu dizisi konusu ne?

19 yaşındaki olan Cennet’in hiç tanımadığı bir aileye Adana’dan Amasya’ya gelin gelmesiyle zoraki evlilik üzerine kurgulanan senaryoda Cennet ismindeki genç kız Adana’dan Amasya’ya gelin geliyor. Gelin olarak geldiği evde yaşanan cinayet Cennet’in hayatını tamamen değiştirir ve Cennet adeta kendisini dipsiz bir kuyunun içerisinde bulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler