Ana SayfaDizilerKuyu dizisi oyuncu kadrosu

İlgili Postlar

Kuyu dizisi oyuncu kadrosu

2018 güz döneminde fırtına gibi bir sezon geçirmesi beklenen Most Production imzalı Kuyu dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Kuyu dizisi oyuncuları kimler? Kuyu dizisinin konusu ne?

Leyla TanlarNur Fettahoğlu ve Barış Kılıç’ın başrollerinde yer alacağı yapım diziseverler tarafından dört gözle bekleniyor. Bir Anadolu hikayesini ekranlara getirecek olan dizinin sezonun başlamasıyla birlikte ekranlara gelmesi bekleniyor. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Kuyu dizisi için Kanal D bir adım önde görünüyor.

Kuyu dizisi oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Muratcan Oğuz’un yapacağı dizinin sağlam bir yazar kadrosu var. Nuray Uslu, Aylin Eren, Nergiz Herdem İnce ve Yusuf Kürşad Gürses’in kaleme aldığı Most Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Kuyu yeni sezonda ekranlara gelecek. Oyuncu seçimleri için büyük çaba harcanan ve büyük bir titizlilikle yapıldığı Kuyu dizisinin Eylül sonunda ekranlarda yer alması bekleniyor.

Cennet rolünü Leyla Tanlar’ın canlandıracağı Kuyu dizisinde, ağır travmalar yaşatıp seyircide büyük bir iz bırakması planlanan Feride karakterine Nur Fettahoğlu Hayat verecek. Erkek başrol oyuncusu için de çok detaylı bir analiz yapıldığı gelen haberler arasında. Esmer, uzun boylu ve yapılı vücuduyla dikkat çekecek olan Kuyu dizisinde yapılan titiz çalışmanın sonunda erkek başrolü için Barış Kılıç’la el sıkışıldığı gelen haberler arasında.

Kuyu dizisi konusu ne?

19 yaşındaki olan Cennet’in hiç tanımadığı bir aileye Adana’dan Amasya’ya gelin gelmesiyle başlayacak olan hikayede gelin olarak gittiği evde işlenen cinayet Cennet’in başını çok büyük derde sokacak. Henüz 19 yaşındaki bir genç kızın yaşadığı zoraki evlilik üzerine kurgulanan senaryoda Cennet ismindeki genç kız Adana’dan Amasya’ya gelin geliyor. Gelin olarak geldiği evde yaşanan cinayet Cennet’in hayatını tamamen değiştirir ve Cennet adeta kendisini dipsiz bir kuyunun içerisinde bulur.

Oyuncuları ve hikayesiyle çok konuşulacak dizi: Kuyu

Kuyu dizisi oyuncu kadrosu

Nur Fettahoğlu (Feride)

Nur Fettahoğlu Kimdir
Nur Fettahoğlu Kimdir

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Leyla Tanlar (Cennet)

Leyla Tanlar Kimdir
Leyla Tanlar Kimdir

Leyla Tanlar Kimdir?

Barış Kılıç

Barış Kılıç kimdir
Barış Kılıç kimdir

Barış Kılıç kimdir?

Burcu Binici

Burcu Binici Kimdir
Burcu Binici Kimdir

Burcu Binici Kimdir?

Doğaç Yıldız

Doğaç Yıldız Kimdir
Doğaç Yıldız Kimdir

Doğaç Yıldız Kimdir?

Güneş Sayın

Güneş Sayın Kimdir
Güneş Sayın Kimdir

Güneş Sayın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler