Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerOrganize İşler 2'nin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Peki, Kimler Var?

İlgili Postlar

Organize İşler 2’nin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Peki, Kimler Var?

Yılmaz Erdoğan’ın hem yönetmeni hem de oyuncusu olduğu 2005 yapımı Organize İşler filminin ikinci serisi için tüm çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çekimlerine, önümüzdeki günlerde başlanacak olan “Organize İşler 2” filminin, oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral’ın yer alacağıyla ilgili haberler gündeme gelmişti. İşte, ‘Organize İşler 2’nin kadrosuyla ilgili ilk detaylar!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral’lı ‘Organize İşler 2’ bomba gibi geliyor!

Organize İşler filminin ilk serisinde; Yılmaz Erdoğan’a, Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Tolga Çevik ve Özgü Namal gibi birçok başarılı isim eşlik etmişti. Çekimlerine Muğla-Köyceğiz’de önümüzdeki günlerde başlanacak olan ve Ocak 2019’da vizyona girmesi planlanan filmin, 2. Serisi olan “Organize İşler 2”nin cast çalışmaları hızla devam ediyor.

Bensu Soral ‘Nazlı’ rolüne hayat verecek!

Sinema filminde, ‘Asım Noyan’ karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan; filmin 2005 yılındaki ilk serisinde, Asım’ın kızı Nazlı rolünde kendi kızı Berfin’i oynatmıştı. Filmin 2. Serisinde ise Bensu Soral ile anlaşma sağlanırsa, ‘Nazlı’nın gençliğine, güzel oyuncu Soral hayat verecek.

Bensu Soral Kimdir?

Kıvanç ‘horoz dövüşçüsü’ olarak nasıl rol yapacak acaba?

2013 yapımı olan ve yine Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği şiirsel hayatı konu alan “Kelebeğin Rüyası” filminde, şair Muzaffer Tayyip Uslu’yu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez de Organize İşler 2’de bambaşka bir rolle sürpriz yapacak. Tatlıtuğ, bu kez ‘horoz dövüşçüsü’ rolüyle seyirciyi ters köşeye yatıracak.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Diğer sürpriz isim: Demet Evgar

Organize İşler 2’de yer alacağı konuşulan bir diğer isim ise; bu sezon, ‘Avlu’ dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Demet Evgar’ın olacağı yönünde…

Demet Evgar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler