Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"İkimizin Yerine"Ekranlarda İlk Kez, Salı Günü TV 8'de!

İlgili Postlar

“İkimizin Yerine”Ekranlarda İlk Kez, Salı Günü TV 8’de!

Yerli sinema filmi “İkimizin Yerine” 10 Nisan Salı akşamı, TV’de ilk kez sinema severlerle buluşacak. Başrollerini; Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştıkları 2016 yapımı, Romantik-Dram türündeki sinema filmi, yarın akşam TV8 ekranlarda olacak.

Umur Turagay’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Nejat İşler, Serenay Sarıkaya, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven gibi başarılı isimlerin rol aldığı “İkimizin Yerine” filmi; TV’de ilk kez, 10 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de TV8 ’de izleyiciler karşısına çıkacak.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Nejat İşler kimdir?

Film Konusu Nasıl?

Küçük bir kasabada, ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce’nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul’dan gelmiş edebiyat öğretmeni Doğan (Nejat İşler) ile tamamen değişir.

Doğan’a aşık olan Çiçek, ona yakın olabilmek için her fırsatı dener. Geçmiş ilişkilerinde aldığı yaraları hala taşıyan Doğan ise, genç kadını kendisinden uzak tutmaya çalışsa da bunu beceremez. Ancak bu ilişkinin sadece ikisinin hayatında değil, Çiçek’in ailesinin yaşamında da çok büyük etkileri olacaktır.

Zerrin Tekindor Kimdir?

“İkimizin Yerine” filminin afişi çıktı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler