Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBurak Özçivit ve Kerem Bursin’in Hayal Kırıklığı!

İlgili Postlar

Burak Özçivit ve Kerem Bursin’in Hayal Kırıklığı!

Burak Özçivit ve Kerem Bursin’in baş rollerini üstlendiği, Can Feda filmi 6 Nisan 2018 tarihinde vizyona girerek izleyicisini ağırlamaya başlamıştı. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu ve senaryosunu  Zafer Külünk’ün kaleme aldığı Can Feda filmi, beyaz perdeye taşınmasının ardından hedeflediği gişe başarısını yakalayamadı.

6 kişiden oluşan Türk ordusunun özel timinin teröristlere karşı verdiği mücadeleyi konu alan film ilk 3 günde,  110 bin 685 kişi tarafından izlendi. Murat Boz’la birlikte kamera karşısına geçtiği Kardeşim Benim 2 filminde büyük bir hüsran yaşayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, geçen hafta vizyona giren Can Feda ile de istediği açılışı yapamadı. BoxOffice verilerine göre Kerem Bursin ve Burak Özçivit’in başrolü paylaştığı film, ilk hafta sonunda 110 bin kişi tarafından izlenip, listede üçüncü sırada yer aldı.

‘Ailecek Şaşkınız’ Haftayı Lider Kapattı

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in 6 hafta önce gösterime giren Ailecek Şaşkınız filmi ise 150 bin kişi tarafından izlendi ve geçtiğimiz hafta sonunu lider kapattı.

Öte yandan iki ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Kerem Bürsin Türkiye’nin dört bir yanında hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yetenekleriyle olduğu kadar yakışıklılıkları ile de isimlerinden söz ettiren ikili, Cuma günü seyirciyle buluşan filmleri ‘Can Feda’ kapsamında Gaziantepli hayranlarıyla buluşup sohbet edip selfie çektirdi.

 

Burak Özçivit Kimdir?

Kerem Bursin Kimdir?

Can Feda Gala Yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler