Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'la Kerimcan Durmaz da Ayrıldı!

İlgili Postlar

Okan Kurt’la Kerimcan Durmaz da Ayrıldı!

Ünlü DJ Kerimcan Durmaz,boşandıktan sonra maddi ve manevi destek olduğu yakın dostu Demet Akalın’ın ayrıldığı eşi Okan Kurt’la Kerimcan Durmaz da Ayrıldı!

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Daha önce destek olmuştu!

Kerimcan Durmaz’dan Demet Akalına Büyük Jest!

Bir süre önce Beykoz’a taşınan ünlü sosyal medya fenomeni ve Dj Kerimcan Durmaz,Demet Akalın’a komşu olmuştu.
Demet Akalın, geçtiğimiz hafta boşandığı eşi Okan Kurt’un ve ailesinin piyasaya ve bankalara olan 150 milyon liranın üzerinde borcu nedeniyle evine haciz gelmesi ile sıkıntılı günler yaşamıştı. Haciz işlemlerinden sonra eşyalarına el konulan Demet Akalın’ın feryadına komşusu ve yakın dostu Kerimcan Durmaz koştu. Evine gelen haciz memurları tarafından eşyalarına el konulan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde hepsini geri almıştı. İddiaya göre, ünlü şarkıcı, hasar gören bazı eşyalarını sosyal medya hesabından paylaşınca komşusu ve yakın dostu dj Kerimcan Durmaz bu duruma el attı.
Yaz sezonu açılması nedeniyle yoğun geçen dj’liğin sonunda apandisit ameliyatı olarak 15 gün hastanede yatan Kerimcan Durmaz,günler sonra tekrar sahne aldı.Yakın dostu Demet Akalın’ın boşanmasıyla alakalı konuşan Durmaz,Okan Kurt’la hiç görüşmediğini belirtti.

“Maalesef görüşemedik”

Kerimcan Durmaz,muhabirlerin sorduğu “Okan Kurt ile görüştünüz mü?” sorularına “Maalesef görüşemedik.Okan abi benim çok sevdiğim bir abim.Henüz onunla görüşemedik lakin bir yerde denk gelirsem mutlaka konuşurum.” yanıtını verdi.

 

“Maddi ve Manevi yanındayım”

Yakın dostu Demet Akalın’ın Okan kurt’la boşanmasıyla ilgili konuşan Kerimcan,”Demet abla zor günler geçirdi.Ben her konuda yanında olmaya çalıştım.Hem maddi hem  manevi.Kendisi bahettiği için dile getirdim,yoksa ben asla söylemezdim bile.” dedi.

“Yardım ettiğim için eleştirildim!”

Evlerine icra gelen Demet Akalın’a yardımcı olduğu için eleştirilen Kerimcan Durmaz,”İnsanlar dedi ‘niye Demet Akalın’a yardım ediyorsun da ihtiyaç sahiplerine yardım etmiyorsun’ diye konuştuklarında rahatsız olduö.Onlar söylenecek şeyler değil,Allah ile benim aramda ki şeyler.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler