Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi! Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın, Simge Sağın’a sosyal medya hesabından yaptığı yorum ortalığı karıştırdı. Bu yorum, Mustafa Sandal ve Simge Sağın’ın aşk yaşadıkları dedikodularının ortaya çıkmasına neden oldu. Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor? Taraflardan birinden ilk açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal ateş püskürdü: Beni çıkarın!

Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk yaşıyor iddiası

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Simge Sağın’ın yeni şarkısı ‘Öpücem’i sosyal medya hesabından “Aç koynunu geliyorum” notu ve kalp emojisi ile paylaştı. Sandal’ın bu paylaşımı, iki ünlü şarkıcının aşk yaşadığı dedikodularının gündeme gelmesine neden oldu. Herkes, “Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor?” sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Mustafa Sandal kimdir?

Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk
Mustafa Sandal ve Simge Sağın aşk

Simge Sağın’dan Mustafa Sandal açıklaması

Mustafa Sandal ve Simge Sağın arasında aşk olduğu dedikoduları kısa sürede ayyuka çıkmışken, ilk açıklama Simge Sağın’dan geldi. Simge Sağın’ın menajeri, yaptığı açıklamada “Mustafa Sandal ile Simge arasında aşk yaşandığı iddiasıyla paylaşılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Bu yalan habere lütfen itibar etmeyiniz. Prim yapmak ve kendi çıkarlarını gütmek amacıyla yapılan hareketi sanatçımızın özel yaşamına saygısızlık olarak nitelendiriyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı.

Simge Sağın kimdir?

Şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz aylarda Emina Sandal’dan tek celsede boşanmış, o dönemden beri adı aşk dedikodularına karışmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler