Ana SayfaÜnlülerSevişme sahnesi sorulunca sinirlendi!

İlgili Postlar

Sevişme sahnesi sorulunca sinirlendi!

Ünlü oyuncu yer aldığı yeni “Komplo” filminde ki cesur sahneleriyle dikkat çekti.Yağmurdan kaçarken sorulan sorular da Sevişme sahnesi sorulunca sinirlendi!

Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu!

Son zamanlarda İngiliz oyuncular Ben Kingsley ve Theo James ile rol aldığı,Hollywood yapımı ‘Komplo’ filmindeki cesur sahneleriyle dikkati üstüne alan Belçim Bilgin,yağmurlu havadan kaçıp kendisini alışveriş merkezine attı.Mağazaları gezen Belçim Bilgin Erdoğan’ın soğuk havalara karşı kat kat giymesi de dikkat çekti.

Daha önce’de makalemizde yer verdiğimiz dikkat çeken sahneye şuradan gidebilirsiniz;
Belçim Bilgin’den politik sevişme

Belçim Bilgin’in ilk Hollywood deneyimi olan ‘Komplo’ filminin özel gösterimi önceki gün Soho House’da gerçekleşti. Özel gününde Belçim Bilgin’i eşi Yılmaz Erdoğan’ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin yalnız bırakmadı. Filmde, Nashim karakterine hayat veren Belçim Bilgin ve BM temsilcisi Michael karakterine hayat veren Theo James arasında bir dakikalık sevişme sahnesi dikkat çekti.

belcim-bilgin

Sevişme sahnesi sorulunca sinirlendi!

Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin,Iraklı bir tercümanı rol aldığı ‘Komplo’ filminde rol arkadaşı Theo James’le bir dakikalık sevişme sahnesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Güzel oyuncu,“Ayıp oluyor ama,Bu konu hakkında konuşmayalım.Tepki falan almadı,şu an siz söylüyorsunuz,bir şey yok ortada” ifadelerini kullandı.Koşar adımlarla uzaklaşan Belçim Bilgin Erdoğan’ın ayak serçe parmağındaki sargı dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler