Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül 4 Kadın Zamanı programından ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Seda Akgül 4 Kadın Zamanı programından ayrıldı mı?

Seda Akgül 4 Kadın Zamanı programından ayrıldı mı? Sunucu Seda Akgül, 4 Kadın Zamanı isimli programdaki görevinden ayrılmaya karar verdi. Akgül, veda kararını bir video yayını ile açıkladı. Seda Algül, 4 Kadın Zamanı isimli programdan neden ayrıldı? Açıklamasında sunduğu gerekçeler neydi? Detaylar haberimizde…

Seda Akgül’den Cesur Paylaşım!

Seda Akgül 4 Kadın Zamanı programını bıraktı mı?

Ünlü sunucu Seda Akgül, sunuculuğunu yaptığı 4 Kadın Zamanı isimli programdan ayrılma kararı aldı. Derya Tuna, Hande Ataizi ve Eylül Öztürk ile birlikte yaptığı programdan ayrılma kararı alan Seda Akgül, kararını yaptığı video yayını ile açıkladı.

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül’den veda açıklaması

4 Kadın Zamanı programından ayrılık kararı alan Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yarın benim son günüm Umarım buna saygı duyarsınız. Gerçekten yarı yolda bırakmak diye bir şey yok. Bazen yol orada bitiyor ve bırakmak gerekiyor. Ben Kanal D logosunu çok seviyorum. Dostlarım Derya, Eylül, Hande iyi ki sizleri tanıdım. Yeni projelerde görüşmek üzere.

Ekranların aranılan ismi ünlü sunucu Seda Akgül, özellikle son yıllarda verdiği fazla kiloları ile gündeme geliyor. Kavuştuğu fit görünüm ile çok konuşulan Seda Akgül, verdiği bikinili pozlar ve sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Seda Akgül, uzun yıllardır televizyon ekranlarında çeşitli programlarda sunuculuk yaparak boy gösterdi. Son olarak 4 Kadın Zamanı programında sunuculuk yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler