Ana SayfaDedikoduNur Fettahoğlu'ndan Mayo Pozu

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu’ndan Mayo Pozu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Dizi çekimlerinin sona ermesinin ardından hemen tatile giden güzel oyuncu Nur Fettahoğlu’ndan mayo pozu geldi. Ünlü oyuncu düzgün fiziğiyle adeta sosyal medyayı salladı. İşte Nur Fettahoğlu’nun o paylaşımı;

Nur Fettahoğlu’dan Açıklama…

Nur Fettahoğlu, Türk oyuncu ve eski spiker olan ve özellikle Aşk-ı Memnu adlı dizideki rolüyle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle de hayran kitlesini arttırmıştır. Uzun aradan beri olmayan Nur Fettahoğlu “Kardeş Çocukları” dizisiyle ekrana geri dönen oyuncu tuvalette fotoğraf çektirmiştir ve bundan öncesinde ise Kardeş Çocukları dizisi son bölümü ile ekranlarında fırtınalar estirdi. Daha ilk bölümünden farklı senaryosu olan başarılı oyuncu dizinin bölümde yayınlanan duş sahnesi ise şimdiden olay olmuştu  Fettahoğlu büyük tepki alınca o fotoğrafı kaldırmıştı. Takipçilerinden negatif yorum alan Nur Fettahoğlu magazin dünyasının gündemine oturmuştur.

Nur Fettahoğlu’ndan Şaşırtıcı Tuvalet Pozu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, aldığı rollerle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle de hayran kitlesini arttırmıştır. Uzun aradan beri olmayan Nur Fettahoğlu “Kardeş Çocukları” dizisiyle ekrana geri dönen oyuncu set arası tuvalette fotoğraf çektirmiştir. Klozetin Üstünde Fotoğraf çektiren ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden açıklamada bulunmuştur  “Bazen arayıp bulamadılar, halbuki sahne beklemek için çok doğru bir yer” diyerek takipçilerinden negatif dolu yorum yağmurlarına tutulmuştur açıklamada bulunan Nur Fettahoğlu “Namus Bekçileri gelmeden beğenin” demiştir ve Nur Fettahoğlu’nun sosyal medyasını takip eden kişilerde şu cevabı vermiştir “ne gerek var böyle fotoğraflara” diyen takipçileri Nur Fettahoğlu’na ağır eleştiride bulunmuşlardır.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu Kağıt Ev dizisinde buluştu!

Nur Fettahoğlu: İçimde Canavar Varmış…

Nur Fettahoğlu’ndan Mayo Pozu

Rol aldığı dizinin final yapmasının ardından tatile çıkan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram hesabını da aktif kullanmayı ihmal etmiyor.

Nur Fettahoğlu’nun Annelik Açıklaması!

Fettahoğlu, son paylaşımıyla sosyal medyada çok konuşuldu. Bir aydır tatilde olan oyuncu, Instagram’dan mayolu karesini yayınladı.

nur-fettahoglu-039-nun-pozu-olay-oldu-2-14268650_o

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Fettahoğlu, 1 milyon 600 bin takipçisi olduğu Instagram’da yorum yağmuruna tutuldu.

Fettahoğlu’nun hayranları, güzel oyuncuya övgüler yağdırarak, pozu çok beğendiklerini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler