Ana SayfaDedikoduSimge Sağın Sahnede Nefes Kesti

İlgili Postlar

Simge Sağın Sahnede Nefes Kesti

Ünlü şarkıcı Simge ve usta müzisyenler Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’den kurulu Rubato, dün gece ilk defa Harbiye Açıkhava sahesinde müzikseverlerin karşısına çıktı. Simge Sağın sahnede nefes kesti. İşte detaylar;

“O Sevgilerin Hiçbiri Gerçek Değilmiş”

Hakan Gence’yle Evden isimli yayının son konuğu olan yetenekli şarkıcı Simge Sağın oldu. Özel hayatıyla ilgili cesurca açıklamalar da yapan Simge, ”İlişkilerimin çoğunda beni aldattılar. Seven insan aldatmaz… O sevgilerin hiçbiri gerçek değilmiş. Bana çok hayran olanlar, Simge’yi pijamayla görünce belki de o noktada olmuyor. Bence onlar beni gerçekten sevmemişler. Beni ben olduğum için mi yoksa ünlü olduğum için mi sevdiler diye düşünüyorum.” dedi. Ünlü şarkıcı geçen yıl da katıldığı bir yayında aldatılmaya dair açıklama yaparken“İyi ki beni zamanında aldatmışlar ve hayatımdan gitmişler” ifadelerini kullanmıştı.

Simge Sağın: Şarkıyı Murat Kaptı

Sağın, Murat Boz‘un 2011 yılında yayınladığı “Geri Dönüş Olsa” şarkısını ilk kendisinin söylediğini itiraf etti: “O şarkı yıllar önce bendeydi. Param yetmediği için alamamıştım. Murat Boz verdi parayı, aldı. Sağ olsun Erdem Kınay benim sesimden şarkıyı dinletip satmış. Murat’ın menajerini gördüm, ‘Ne kadar güzel bir şarkı söylemişsin, biz onu aldık’ dedi. O benim içimde yara oldu.”

Simge Sağın kimdir?

Simge Sağın Hastaneye Kaldırıldı!

Simge Sağın Sahnede Nefes Kesti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler