Ana SayfaÜnlülerNur Fettahoğlu'nun Annelik Açıklaması!

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu’nun Annelik Açıklaması!

Sevilen oyuncu Nur Fettahoğlu özel hayatını ve aile yaşantısını olabildiğince gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. Oyunculuğu ile ön plana çıkmak isteyen başarılı oyuncu her dizisinde izleyenleri kendine hayran bırakmakta da oldukça başarılı. Özel hayatı hakkında açıklama yapmayan ünlü oyuncu bu kez sessizliğini bozarak aile yaşantısı hakkında konuştu. Nur Fettahoğlu’nun annelik açıklaması sevenlerini de duygulandırdı.

Tavrı Çok Beğeniliyor

Birçok dizide oyunculuğu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Nur Fettahoğlu, öncelerinde özel hayatıyla gündeme gelmeyeceğini belirtmiş ve bu açıklamasından sonra da oldukça dikkatli davranmıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda ki tutumuyla da çok sevilen ünlü oyuncu, sevenlerinin mütevazı tavrıyla beğenisini kazandı.

Nur Fettahoğlu Duygusal Paylaşımı İle Dikkat Çekti!

Annelik Çok Yakıştırıldı

Sevilen oyuncu Nur Fettahoğlu 6 sene önce iş adamı Levent Veziroğlu ile dünya evine girmişti. Batılimanı”ndaki evlerinde düzenledikleri 70 kişilik sade bir düğün düzenleyen çift birbirine çok yakıştırılmıştı. 4 sene önce kızları Elisa Güzin’e hamile kalan Nur Fettahoğlu’na ise annelik çok yakıştırılmıştı.

Nur Fettahoğlu’nun Annelik Açıklaması!

Özel hayatını ve aile yaşamını gözlerden uzak tutmaya çalışan Nur Fettahoğlu geçtiğimiz günlerde bir dergi için verdiği röportajda ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde de kızının doğum gününü sosyal medya hesabından “Sizinle tazelendim, yenilendim bana beni hatırlattınız.” açıklamalarıysa paylaşan ünlü oyuncu anneliğin boyut değiştirmek olduğunu dile getirdi. Kızının hayatına girmesiyle sevme biçiminin ve sevgi anlayışının tamamen değişerek yeniden şekillendiğini açıklayan Nur Fettahoğlu anneliği “Derindeki Nur’a kavuştum” cümlesiyle özetledi.

Nur Fettahoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler