Ana SayfaDedikoduOzan Doğulu Yeni Bir Aşka Yelken Açtı...

İlgili Postlar

Ozan Doğulu Yeni Bir Aşka Yelken Açtı…

Ozan Doğulu ve Ece Yosmaoğlu çifti Nisan ayında ayrılma kararı alarak 11 senelik evliliklerine son noktayı koymuştu. İkilinin evliliklerini bitirme nedeni ise ihanetti. Ozan Doğulu’nun kendisini senelerdir aldattığını açıklayan Ece Yosmaoğlu tek celsede boşanmıştı. Boşanmadan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışan Ozan Doğulu yeni bir aşka yelken açtı…

İhanet Senelerdir Devam Ediyormuş!

Nisan ayında Ozan Doğuly ve Ece Yosmaoğlu çifti sarsıcı bir ayrılma haberiyle gündeme gelmişti. İkilinin sevenlerini derinden üzen bu kararın nedenin ise ihanet olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Ozan Doğulu eşini senelerdir aldatıyormuş. Ve en sonunda bardağı taşıran nokta ise bu isimlerden biriyle çalışmaya başlaması olmuş. Ece Yosmoğlu bunun üzerine boşanma kararı almıştı ve ikilinin evliliği tek celsede sonlanmıştı.

Ozan’a Çok Aşığım, İhale Bana Kaldı!

Bardağı Taşıran Son Damla!

11 senelik evliliklerinden üç çocuk sahibi olan Ece Yosmaoğlu ve Ozan Doğlu’nun evliliğini, Doğulu’nun Hera ile olan ilişkisinin bitirdiği iddia ediliyor. Öncesinde de Doğulu’nun ismi Duygu Çetinkaya, Tuba Peksayar gibi isimlerle anılmış ancak çiftten bu iddialara yönelik bir açıklama gelmemişti. Ancak Hera ile olan ilişkisinin Ece Yosmaoğlu’nda bardağı taşıran son nokta olduğu iddia ediliyor.

Ozan Doğulu Yeni Bir Aşka Yelken Açtı…

Ozan Doğulu‘nun evliliğinin bitmesinde de Hera ile olan ilişkisinin neden olduğu söylentileri çıkmış Doğulu bu iddiaları sessiz bırakmıştı. Boşanmasının ardından bir süredir gözlerden uzak duran Doğulu geçtiğimiz gün Arnavutköy’de Hera ile kameralara yakalandı. İddialara göre çekildiğini fark ettiği anda Hera’ya uyarı yapan Doğulu hızlı adımlarla yürümeye başlayarak sevgilisiyle birlikte oradan uzaklaştı. Doğulu’nun Hera ile görüntülenmesi ise ihanet iddialarını iyice güçlendirdi.

Ozan Doğulu Kimdir?

Ozan Doğulu Yeni Bir Aşka Yelken Açtı...
Ozan Doğulu Yeni Aşka Yelken Açtı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler