Ana SayfaÜnlülerNur Fettahoğlu: İçimde Canavar Varmış...

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu: İçimde Canavar Varmış…

Nur Fettahoğlu: İçimde canavar varmış… Star TV’de ekrana gelen Kardeş Çocukları dizinde rol aldan Nur Fettahoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Kızı doğduktan sonra hayata bambaşka baktığını ifade eden ünlü isim, yeni rolüyle ‘ailenin iyi kızı’ imajını nasıl yok ettiğini anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Nur Fettahoğlu’nun Küvetteki Olay Pozu

Nur Fettahoğlu: İçimde canavar varmış…

Nur Fettahoğlu: İçimde canavar varmış… Başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de büyüleyen oyuncu Nur Fettahoğlu, Vogue Dergisinin Mart sayısına samimi itiraflarda bulundu.

Star TV’de ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinde canlandırdığı Umay karakteriyle başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu, farklı bir hikayeyle ekranlara geliyor.

Rol aldığı dizisi ile ilgili canlandırdığı Umay karakterinin iyi aile kızı tanımlamasından uzak olduğunu ifade eden Nur Fettahoğlu, “İçimde bir canavar varmış, senelerdir saklıyormuşum.” dedi.

Nur Fettahoğlu, verdiği röportajda doğumdan sonra bütün hayatının kızından ibaret olduğunu söyledi.
Nur Fettahoğlu, verdiği röportajda doğumdan sonra bütün hayatının kızından ibaret olduğunu söyledi.

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Sadece bir saat kimse olmasın etrafımda!

Rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınan sevilen oyuncu, Vogue Dergisinden Ebru Çapa’ya verdiği röportajda 3 yaşındaki kızının doğumuyla değişen hayatını bakın nasıl anlattı…

“Doğumdan sonra bütün hayatınız çocuk oluyor. Onsuz gerçekten hiçbir şey yapamıyorsunuz. Kızım olmadan hiçbir şey yapmak gelmedi içimden uzun süre ama şimdi işin içine yoğun bir çalışma temposu girince, bazen ‘Allah’ım ya’ diyorum, ‘Bir saat… Sadece bir saat kimse olmasın etrafımda!’ Olabiliyor öyle yani…

Onun sayesinde sorunlarla çok daha güçlü bir şekilde baş edebiliyorum

Dünyaya yeni bir can getiriyorsunuz, adım adım gelişimini görüyorsunuz. Başka türden bir güç de veriyor insana. Mutlaka eksik hissettiği yerler de oluyor tabii insanın. Sonu yok…Neticede o da başlı başına bir karakter. Baskı uygulamadan, düşüncelerini engellemeden, gideceği yolda arkasındaki el olabilirsiniz ancak. Onu yapmaya çalışıyorum doğrusu. Ben de onun sayesinde sorunlarla çok daha güçlü bir şekilde baş edebiliyorum.

Tarifi yok Elisa’ya olan sevgimin, o olmasaydı savruldum

O olmasaydı, savrulurdum. Tarifi yok Elisa’ya olan sevgimin. Sok içine orada kalsın deseler, yaparım. Dursun orada sıcacık öyle…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler