Ana SayfaÜnlülerFunda Arar Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı

İlgili Postlar

Funda Arar Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı

Funda Arar mutlu evliliğin sırrını açıkladı. Müziğin başarılı isimlerinden birisi olan Funda Arar, önceki gün katıldığı bir etkinlikte mutlu evliliğin sırrını açıkladı. Kadın olmanın sadece ülkemizde değil, dünyada da zor olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, güzel ve alımlı kadın için hayatın daha da zor olduğunu söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Funda Arar: Sıla ile Görüştüm!

Funda Arar mutlu evliliğin sırrını açıkladı

Funda Arar mutlu evliliğin sırrını açıkladı. Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Funda Arar, 8 Mart Kadınlar Günü vasıtasıyla bir etkinliğe katıldı.

Kadın olmanın tüm dünyada zor olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, şunları söyledi:

“Her yerde kadın olmak zor. Türkiye de kadınlarla İlgili problemleri elbette konuşuyoruz ama haberlere baktığımızda dünyada da kadınlarla ilgili çok olay oluyor. Kendi ayaklarınız üstünde duruyorsanız kendi ekmeğinizi kazanıyorsanız, güzelseniz alımlıysanız maalesef her şey daha zor oluyor. Tüm dünyada maalesef kadına zorluklar çok fazla var. Bazı erkekler maalesef kadının güçlü olmasını hazmedemiyor. Ondan dolayı da kadınlara baskı yapıyorlar. Türk kadını bir çok zorluklara göğüs gerebilen, kurtuluş savaşında bile erkeklerle saf tutmuş, cephede savaşmışlardı.”

Funda Arar, Febyo Taşer ile 2004 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor.
Funda Arar, Febyo Taşer ile 2004 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Funda Arar kimdir?

Ben eşimin telefonunu hiç karıştırmam hiç bakmam bana da bakılmasını istemem

2004 yılında ünlü müzisyen Febyo Taşel ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Funda Arar, mutlu evliliğin sırrını ise şu şekilde açıkladı:

“Sevgi başka bir şey ama karşılıklı birbirini seven ve ayrılan çiftler de var sonuçta. Karşılıklı anlayış ve sabır çok önemli. Bir de karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmek lazım. Sizin istediğiniz bir kişiye kimseyi dönüştüremezsiniz. Onun için tartışmamak ve baskı yapmamak lazım. Karşımdaki nasılsa ben onu o şekilde kabul ediyorum. Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmezseniz her gün bir tartışma olur. Bütün ilişkilerde bu böyledir arkadaşlık ilişkilerinde de böyledir karı koca ilişkilerinde de böyledir. Arkadaşınızı kabul ediyorsanız onun huyuyla suyuyla o şekilde kabul etmeniz gerekir. O zaman bütün ilişkiler yürür. Ben eşimin telefonunu hiç karıştırmam hiç bakmam bana da bakılmasını istemem. Ben kendime öyle bir kontrolü yediremem. Eğer şüpheleniyorsam bir şeylerden olay zaten kopmuştur.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler