Ana SayfaÜnlülerFunda Arar: Sıla ile Görüştüm!

İlgili Postlar

Funda Arar: Sıla ile Görüştüm!

Funda Arar: Sıla ile görüştüm! Yeni yıla çalışarak Kıbrıs’ta giren ünlü şarkıcı Funda Arar, sahne programıyla kulakların pasını silerken, kostümleri ile de göz kamaştırdı. Yeni yıla kendisiyle birlikte girmek için Kıbrıs’a gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatan Funda Arar, sahne öncesi magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Funda Arar’dan MasterChef Murat Açıklaması!

Funda Arar: Sıla ile görüştüm!

Funda Arar: Sıla ile görüştüm! Yeni yıla Kıbrıs’ta sahne alarak giren şarkıcı Funda Arar, kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Şarkılarıyla kulakların pasını silen ünlü şarkıcı, giydiği birbirinden güzel kostümlerle de göz kamaştırdı.

Yılbaşı gecesi sahne almadan önce kendisini görüntülemek için gelen magazin muhabirlerini kırmayan ünlü sanatçı Funda Arar, kendisine sorulan tüm soruları yanıtladı.  

Ünlü şarkıcı, birbirinden güzel kıyafetlerle göz kamaştırdı
Ünlü şarkıcı, birbirinden güzel kıyafetlerle göz kamaştırdı

Funda Arar kimdir?

Taciz, şiddet olayları duymak istemiyoruz!

Magazin muhabirlerinin kendine sorduğu, “2018 yılını nasıl geçirdiniz?” sorusunu tüm içtenliği ile yanıtlayan ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

“2018’de güzel konserler ve turneler yaptık. Türkiye’nin birçok yerini gittik gezdik. Çok keyifli oldu. Dolu dolu geçti 2018 iş anlamında. Güzel bir seneydi benim için. Ülkemizde ve dünyada bir sürü olaylar oldu. Hepimiz bunlara çok üzülüyoruz, inşallah 2019’dan benim beklentim insanlar üzülmesinler, çocuklarımızın yüzü gülsün, artık taciz olayları duymak istemiyoruz. Şiddet olayları duymak istemiyoruz. Haberlerde de duyuyoruz gazetelerin 3’cü sayfalarında da her gün okuyoruz. Her gün bir kadın öldürülüyor, bir kadın yaralanıyor, hayvanlara şiddet uygulanıyor. Hayvanlar öldürülüyor. Allah’ım söylemekten utanıyorum, çocuklara kadar taciz olayları yaşadık duyduk. 2019’da inşallah böyle haberler duymak istemiyorum ben.”

Kanımın son damlasına kadar direnmeye çalışıyorum

Hayranlarının büyük bir merakla yeni albüm müjdesi beklediğini söyleyen Funda Arar, albüm yapmanın çok zor olduğunu ifade ederek şöyle söyledi:

Albüm yapmak çok zor aslında. Albüm yapmak maddi manevi çok büyük yükümlülük, bunun stüdyo maliyeti var, şarkılarla alakalı bütçe var. O bitiyor fotoğraf basımı var. Bir çok aşaması var. Maliyetler çok. O yüzden single yapmak daha mantıklı ve tercih edilebilir. Ben yinede büyük bir inatla direniyorum. Niyeyse ben de öyle bir algı var. Ben de kanımın son damlasına kadar direnmeye çalışıyorum.”

Bir kadının başına gelecek en kötü şey

2018 yılına damgasını vuran magazin olaylarının başında gelen Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiaları ile ilgili konuşan Arar, Sıla ile görüştüğünü belirterek “Arkadaşım elbetteki görüştüm, olay artık mahkemeye taşındı sürüyor. Kırılmış, üzülmüş, yıpranmış… Bir kadının başına gelecek kötü şey.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler