Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş Amerika'da Doğum Yapacak!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş Amerika’da Doğum Yapacak!

Ebru Gündeş Amerika’da doğum yapacak! Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. İkinci bir çocuk istediği bilinen ünlü sanatçı Ebru Gündeş hakkında bugün ortaya atılan iddia ise oldukça ilgi gördü. Ebru Gündeş’in Amerika’da doğum yapacağını iddia eden Bircan Bali, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak edlen tüm detaylar…

Ebru Gündeş Hamile mi?

Ebru Gündeş Amerika’da doğum yapacak!

Ebru Gündeş Amerika’da doğum yapacak! 2018 yılının son magazin bombalarından olan Ebru Güneş’in hamile olduğu haberleri oldukça konuşulurken, bugün çıkan yeni iddia çok konuşulacak.

Ebru Gündeş'in kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı
Ebru Gündeş’in kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı

Ebru Gündeş kimdir?

Kilo aldı, herkes onu bebek zannediyor

Yılın son gününde 2. Sayfa magazin programında Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddia edilmiş, ünlü sanatçının karnının ve yüzünün şiş olmasına dikkat çekilmişti.  Yayınlanan haberden hemen sonra Gündeş’e yakın bir kaynak, “Her şeyi saklayabilirsin. Fakat hamileliği nasıl saklarsın? Yok öyle bir şey. Hamilelik saklanacak bir şey değil. Kilo aldı. Herkes onu bebek sanıyor” diyerek haberi yalanlamıştı. 

Siz söylenenlere değil, benim söylediklerime bakın

New York’ta yargılanan İran asıllı eşi Reza Zarrab’ı görmek için sık sık Amerika’ya gittiği bilinen Ebru Gündeş hakkında bugün ortaya atılan iddia, kafaları karıştırdı.

Beyaz Tv’de yayınlanan Sözyelemzsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, “Siz söylenenlere değil benim dediğime bakın; Ebru Gündeş hamile! Yakında da eşinin yanına ABD’ye gidecek. Hatta 2. Çocuğunu da ABD’de doğuracak.” diyerek Gündeş’in hamile olduğunu iddia etti. 

Kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı

Yeni yıla Kıbrıs’ta bir otelde program yaparak giren ünlü sanatçı Ebru Gündeş, hakkında çıkan iddialar ile ilgili yorum yapmazken; geceye özel Zuhair Murad imzalı elbisesi ile dikkatleri çekti. 

Yılbaşı gecesine özel gümüş renkli, iddialı bir elbise tercih eden ünlü sanatçının kilo aldığı dikkatlerden kaçmazken, hamilelik ile ilgili sorulara cevap vermemeyi tercih etti.

Daha önce de Ebru Gündeş’in ikinci bir çocuk istediği için Amerika’da yargılanan eşinin yanına sık sık gittiği konuşulmuş fakat, ünlü sanatçı konu hakkında hiçbir yorum yapmamıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler