Ana SayfaDedikoduCameron Diaz'dan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

İlgili Postlar

Cameron Diaz’dan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

Ünlü oyuncu Cameron Diaz’dan ağızları açık bırakan itiraf geldi. 48 yaşındaki Amerikalı oyuncu Cameron Diaz, genç kalmanın sırrını düzenli ilişkiye girmek olarak açıkladı. İşte detaylar;

Amerikalı oyuncu Cameron Diaz, 48 yaşında olmasına rağmen cildinin genç durmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Diaz, düzenli bir cinsel hayatı olduğunu ve kendisine göre genç kalmasının en önemli nedenlerinden birinin de bu olduğunu dile getirdi.

2018 YILINDA OYUNCULUĞU BIRAKTI

1992 yılından bu yana; ‘Maske’, ‘İz Peşinde‘, ‘Ah Mary Vah Mary’, ‘Şrek’ ve ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’ başta olmak üzere çok sayıda sevilen dizi ve filmde rol alan Cameron Diaz, 2018 yılında oyunculuğu bırakma kararı almıştı.

Diaz, oyunculuğu bırakma nedenini ise, “Bir film yaptığında, sana sahip olmaları için en uygun bahanedir. Aylarca günde 12 saat orada olursun ve başka hiçbir şey için vaktin olmaz” sözleriyle açıkladı.

“ELBETTE ÇOK SIK İLİŞKİYE GİRİYORUM”

Diaz, katıldığı bir programda genç kalmasının sırrını açıkladı. Diaz, “Düzenli olarak egzersiz yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum, çok gülüyorum ve elbette çok sık cinsel ilişkiye giriyorum” ifadelerini kullandı.

“CİNSEL İLİŞKİ SAYESİNDE GENÇ GÖRÜNÜMLÜ BİR CİLDE SAHİBİM”

Sözlerini sürdüren ünlü oyuncu, “Cinsel ilişki sayesinde bağışıklık sistemim güçleniyor. Cildimin de güzelleştiğini söyleyebilirim. Düzenli cinsel ilişki sonucunda lekeler ve sarkmalar gibi yaşlılık etkilerinin azaldığı, parlak, sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz” ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

CAMERON DİAZ KİMDİR?

Tam adı Cameron Michelle Diaz olan Cameron Diaz, 30 Ağustos 1972 tarihinde San Diego, Kaliforniya, ABD’de doğdu. Babası Küba asıllı Amerikalı, annesi ise Almanya asıllıdır. Kendi deyimiyle maceracı, gözü pek ve zor bir ergen olan Cameron Diaz henüz on altı yaşındayken evi terk edip beş yıl boyunca Japonya, Meksika, Fas, Avustralya ve Fransa’da yaşadı. Bu mini dünya turunu tamamladıktan sonra evine yirmi bir yaşındayken geri dönen Diaz, model olarak çalışmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler