Ana SayfaDedikoduCemal Can Seven'in Eski Halini Görenler Tanıyamadı

İlgili Postlar

Cemal Can Seven’in Eski Halini Görenler Tanıyamadı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile YouTube’da çektiği videolarla adını duyuran ve daha sonra Survivor 2020’de şampiyon olan Cemal Can Canseven’in küçüklük fotoğrafı ortaya çıktı. Cemal Can Canseven’in eski halini görenler tanıyamadı. İşte o kare;

Cemal Can’dan Aleyna Tilki İtirafı

Bir süredir Aleyna Tilki’yle adı aşk dedikodularına karışan Cemal Can “Aleyna Tilki’ye ilk çıktığı günden beri çok hayrandım. Şimdi sohbet ediyoruz, birlikte yemek yiyoruz… Ona üç yıl önce paylaştığım ‘story’leri gösteriyorum. Paylaşımların altına “Bir gün mutlaka tanışacağız Aleyna” falan yazmışım. Evrene attığın imzalar önemli…” dedi. Cemal Can bir süre hayatına kimseyi almayacağını söylese de bu açıklamasıyla kafaları karıştırdı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Cemal Can Canseven Survivor All Star’da Olacak Mı?

Cemal Can Canseven, Survivor 2020 yarışmasında Barış Murat Yağcı’yı geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüslemişti. Geniş bir hayran kitlesi kazandıktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Can Canseven, TV8’de ekranlara gelen ‘Survivor Panorama Haftasonu’ programına konuk oldu.

Bu sene kimlerin son dörde kalacağı sorulan Canseven, “Gönüllülerden Poyraz, Ayşe, Aleyna Kalaycıoğlu ve ünlülerden Batuhan” dedi.

Survivor Cemal Can, “Seneye Survivor All Star yapılacağı söylense, sana da yarışmaya katılman için teklif gelse ne yaparsın?” sorusuna cevap vermekte zorlandı. 25 yaşındaki fenomen, bir süre düşündükten sonra, “Eyvah, eyvah. Çok zor. Yüreğim kaldırır mı o kadar hüznü tekrar, bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Cemal Can Canseven Kimdir?

Cemal Can Seven’in Eski Halini Görenler Tanıyamadı

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alan ve attığı her poz ile adından söz ettiren Cemal Can Canseven, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Spor sonrası paylaşımda bulunan Canseven, eski kilolu haline göndermede bulundu.

Eski ve yeni halini yan yana kolajlayıp Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Canseven, yayınladığı kareye; “Küçük Cemal’e selam olsun” notunu düştü.

Küçüklük fotoğrafını paylaşan Cemal Can Canseven'in eski hali takipçilerini şaşırttı

Öte yandan Cemal Can Canseven, Survivor’da yarıştığı dönem hayatındaki kırılma noktasını anlatırken kilo verdiği süreçten de bahsetmişti. Cemal Can, 1995 yılında İzmir’de güzel bir ailede doğduğunu ve çocukluğunun Foça – Karşıyaka arasında geçtiğini ve Çocukken şişman ve tatlı bir çocuk olduğunu dile getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler