Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel Halit Ergenç'i Takipçilerine Şikayet Etti

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Halit Ergenç’i Takipçilerine Şikayet Etti

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, şu sıralar Bodrum’da tatil keyfi yapıyor. Ama Bergüzar Korel’in keyfini kaçıran bir durum varmış. Bergüzar Korel Halit Ergenç’i takipçilerine şikayet etti. İşte detaylar;

Bergüzar Korel’in Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu

2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, ilk çocukları Ali’yi 2010’da kucaklarına almıştı. Korel ve Ergenç, geçen yıl mart ayında çocukları Han’ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez bebek heyecanını yaşamıştı. Ergenç çifti şimdilerde ise üçüncü kez çocuk heyecanını yaşıyor.

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyuran Korel, bu kez de sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini duyurdu. Instagram’dan yakın arkadaşlarının organize ettiği kutlamadan fotoğraflar paylaşan Bergüzar Korel, kız bebeğinin olacağını açıkladı.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten Mutluluk Pozu

Şimdilerde 3. kez hamile olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla tatil yapıyor. Bikinili pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, eşi ile bir pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu.

Halit Ergenç Kimdir?

Intagram’da 1,9 milyon takipçisi bulunan Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç, birlikte tatil yaptıkları ünlü sunucu Esra Erol’a poz verdi. Eşinin kendisine sarıldığı bir fotoğrafı yayınlayarak “Leyla ile sabah kahvesi” notunu yazdı.

Bergüzar Korel ‘den Yeni Tatil Fotoğrafları

Bergüzar Korel Halit Ergenç’i Takipçilerine Şikayet Etti

Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasına giren ikili, geçtiğimiz yıl ikinci çocukları Han’a kavuşarak özel hayatlarında da büyük bir mutluluk yaşadı. Bergüzar Korel tam setlere dönecekti ki, tekrar hamile olduğunu öğrendi. Üçüncü çocukları Leyla’yı heyecanla beklemeye başlayan çift, projeleri bir süreliğine rafa kaldırdı ve Bodrum’a tatile gitti. Keyifleri oldukça yerinde olsa da, Bergüzar Korel’in şikayetçi olduğu bir durum da var.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel “Bu Benim Hiç Hoşuma Gitmiyor”

Bodrum’un eşsiz gün batımı eşliğinde bir fotoğrafı olsun isteyen Bergüzar Korel, eşinden yardım istedi. Ancak Halit Ergenç gün batımı yerine eşini ön plana çıkarınca Bergüzar Korel de dalga geçti.

Tatilin geri kalanında da bu fotoğraf krizleri devam edecek gibi görünse de ünlü oyuncunun keyifli paylaşımı takipçilerinin yüzünü güldürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler