Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel "Bu Benim Hiç Hoşuma Gitmiyor"

İlgili Postlar

Bergüzar Korel “Bu Benim Hiç Hoşuma Gitmiyor”

Şu sıralar ailesi ile tatilde olan Bergüzar Korel gizlice fotoğraflarını çekenlere karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Korel; “Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur.” dedi.

İsyan Etti

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel gizlice fotoğrafını çekenlere seslendi. 2009 yılında hayatını birleştirdiği Halit Ergenç ve 2 oğlu ile birlikte Bodrum’da tatil yapan oyuncu üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Tatilde gizlice fotoğraflarının çekilmesine şu sözlerle isyan etti;

“Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam. Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin, birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim. Güzel bir hatıra kalsın… Ne dersiniz?”

Bergüzar Korel ‘den Duygusal Paylaşım

“Sete Hazırkanırken Hamile Olduğumu Öğrendim……”

Sosyal medya sayfası olan Instagram ‘dan hamile kaldığını oyuncu Begüraz Korel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim……”

“Projeye Veda Etmek… Benim İçin Hiç Kolay Değil…”

…….Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil… Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler