Ana SayfaDedikoduNisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı!

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı!

Bir süre önce ayrılık iddialarıyla gündeme gelen ama sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla her şeyin yolunda olduğunu anlatan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın arasına bu kez gerçekten kara kedi girdi. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı ayrıldı. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? İşte detaylar;

İstiklal Caddesi’nde Evlenme Teklif Etti!

Survivor yarışmasında tanışıp yarışmanın ardından sevgili olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı yarışmanın ardından bir süre aşklarını inkar etsele de ikilinin öpüşürken çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Yağcı ve Bölükbaşı aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Çiftten şaşırtıcı bir haber geldi.

Barış Murat Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı’na İstiklal Caddesi’nde diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada paylaşıldı. Nisa’nın evlilik teklifine ne cevap verdiği ise merak konusu oldu.

Çevredekiler ise ‘Evet de!’ tezahüratları yaptı. Sosyal medya kullanıcıları ise Nisa’nın tepkilerinden yola çıkarak ‘hayır’ yanıtı verdiğini söylediler.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa!

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı Takipçilerinin İçine Su Serpti

Survivor sonrası aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı’nın birlikteliği tam gaz devam ediyor. Yağcı, bir takipçisinin “Nisa ablayı seviyor musun? Nisa’yı nasıl sevdiğini bize fotoğrafla gösterir misiniz?” sorusuna bakın hangi fotoğrafla yanıt verdi…

Barış Murat Yağcı’nın 2018 yılında dünyaca ünlü fitness modeli Jen Selter’ın fotoğraflarının altına attığı yorumlar tartışma yaratmıştı. Yağcı bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapma gereği duymadı.

Önceki akşam takipçilerinin sorularını yanıtlayan Barış Murat Yağcı, bir takipçisinin “Nisa’yı nasıl sevdiğini bize fotoğrafla gösterir misiniz?” sorusuna spor yaptıkları esnada çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak yanıt verdi.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı!

İkilinin, ilişkilerinin ilk döneminde öpüştüğü video gündeme damgasını vurmuştu. İki isim de bu dönem içinde birçok markayla iş birliği yapmıştı. Barış Murat Yağcı ise bu ünü daha ileri taşıyıp hem şarkı çıkarmış hem de yeni kitabını piyasaya sürmüştü. Sosyal medyadan öğrenilen ilişkinin ayrılığı da sosyal medyadan öğrenildi. Nisa Bölükbaşı yaptığı bir paylaşımla Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler