Ana SayfaDedikoduEbru Şahin ve Cedi Osman'ın Romantik Mesajları

İlgili Postlar

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Romantik Mesajları

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın romantik mesajları sosyal medyanın gündeminde. Aşklarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbol yıldızı Cedi Osman’ın sosyal medyadaki romantik yazışmaları takipçilerinin yüreğini ısıttı. İşte o mesajlar;

Cedi Omsan Ebru Şahin’in Hasretine Dayanamadı

Yazın başlarında mutlu bir aşk yaşamaya başlayan Cedi Osman ile Hercai’nin güzel yıldızı Ebru Şahin Mardin’de buluşmuştu. Sevgilisi Ebru Şahin’i Hercai dizisinin çekimlerinin yapıldığı Mardin’de ziyaret eden ünlü basketbolcu Cedi Osman sosyal medya paylaşımı ile aşkını haykırmış ikilinin “İyi ki” notunu düşerek paylaştıkları fotoğraflar binlerce beğeni almıştı.

Ebru Şahin’le Cedi Osman İstanbul’a Döndü

Ebru Şahin’den Cedi Osman’a Çok Sıkıldım Mesajı!

Şimdilerde Amerika’da olan ve Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman ile Ebru Şahin‘in arasına mesafeler girmesi çifti zorluyor gibi duruyor. Uzun süredir yan yana gelemeyen ünlü çift birbirlerini çok özlemiş gibi görünüyor. Ebru Şahin’in geçtiğimiz Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Sevgilisi Cedi Osman’a mesaj olarak yorumlanan paylaşıma güzel oyuncu, “Çünkü çok sıkıldım” notunu düştü. Şahin’in bu paylaşımı, sevgilisine hem özlem hem de sitem duyduğu şeklinde yorumlandı.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Romantik Mesajları

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman’ın Instagram’dan romantik yazışması dikkat çekti.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Yakalandı

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu, antrenmandan bir fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. ‘Hercai’ dizisinin final yapmasıyla İstanbul’daki evinde dinlenen güzel oyuncu ise sevgilisinin karesine, “Bal” yorumunu yaptı. Osman ise Şahin’e, “Canımın içi” karşılığını verdi.

Cedi Osman, NBA sezonun bitmesinin ardından Amerika’dan Çeşme’ye geçerek, sevgilisiyle geçtiğimiz sezon gibi tatil yapacak.

Cedi Osman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler