Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Ayrılığının Perde Arkası

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Ayrılığının Perde Arkası

Bir süredir birlikte olan Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç çifti Özge Özpirinççi’nin doğum günü partisinden ayrılırken her şeyin güzel gittiğini dile getirmişlerdi ama ikilinin aşkı uzun sürmedi. Geçtiğimiz gün yollarını ayıran Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu ayrılığının perde arkası ortaya çıktı. İşte ünlü çiftin ayrılık nedeni;

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşk Mı Yaşıyor?

Sefirin Kızı dizisi ile yollarını ayırdıktan sonra ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesi ile anlaşma sağlayan Uraz Kaygılaroğlu, uzun zaman sonra oyunculuk kariyeriyle değil aşk hayatıyla gündeme geldi.

Magazin kulislerinde konuşulmaya başlanan iddiaya göre Kaygılaroğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Magazin gündemini sallayan aşktan yalnızca ikilinin yakın çevresinin haberinin olduğu öğrenildi.

Uraz Kaygılaroğlu “Kıvanç Tatlıtuğ’nun Setini Basmak İstiyorum”

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

Berrak Tüzünataç’ın geçen şubat ayında instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. İkilinin beraberliğinin sona erdiği ortaya çıktı.Ayrılık sonrası Tüzünataç arkadaşlarıyla detoks kampına giderken Kaygılaroğlu kızı Ada’ya zaman ayırmayı tercih etti. İkilinin birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları ileri sürüldü.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Ayrılığının Perde Arkası

İddialara göre çift sürekli kavga ediyormuş. İlişkiyi sonlandıran ise Kaygılaroğlu olmuş. İlişkilerinde fikir ayrılığı yaşayan ikilinin sık sık kavga ettikleri ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da ilişkiyi sonlandırmak istediği ifade edildi.

İkilinin arasında bağlar geçtiğimiz hafta tamamen koptu. Berrak Tüzünataç ayrılık sonrası Bodrum’daki bir detoks merkezine gitti ve orada aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla birlikte tatil yapmaya başladı.

Uraz Kaygılaroğlu ise Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin çekimler öncesi kızı Ada’ya vakit ayırmayı tercih etti.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler