Ana SayfaDedikoduSıla ve İlker Kaleli'nin Aşk Yuvası Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Sıla ve İlker Kaleli’nin Aşk Yuvası Ortaya Çıktı

Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Sıla ve İlker Kaleli ilişkine dair yeni söylentiler gelmeye devam ediyor. Sıla ve İlker Kaleli’nin aşk yuvası ortaya çıktı. Gözlerden uzak ilişkiye yaşayan çift, şarkıcının Bodrum’daki evinde yaşayıp, çalışmalarına devam ediyor. İşte tüm detaylar;

Sıla ve Hazer Amani’den Boşanma Açıklaması

İddialar karşısında sessiz kalmayan çift boşanacaklarını “Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.”

“Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.” sözleriyle açıklamışlardı.

Sıla ve Yalın’dan Yılbaşı Konseri

İlker Kaleli ve Sıla Aşk Mı Yaşıyor?

Sıla ve İlker Kaleli’nin Aşk Yuvası Ortaya Çıktı

Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce İlker Kaleli, Sıla‘nın Bodrum Bitez’deki evine yerleşti. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. İlker Kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Ortak bir arkadaşımızın söylediklerine göre birbirlerine sırılsıklam aşıklarmış ve çok ama çok mutlularmış.

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler