Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Hamile Mi?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Hamile Mi?

Şeyma Subaşı ile Mohammed Al Saloussi aşkı son sürat devam ediyor… Şeyma Subaşı’nın pahalı jestleriyle ayaklarını yerden kesen Mısırlı aşkından hamile olduğu iddia edildi. Çiftin Dubai’de sürpriz bir nikahla evleneceği iddia ediliyor. Şeyma Subaşı hamile mi? İşte detaylar;

Şeyma Subaşı Jetin Önünde Poz Verdi

Dubai’de tatil yapan çift, tatil dönüşünde özel jet ile yolculuk yaptı. Subaşı o anları  Instagram hesabından yayınladı. Uçağın içinde sevgilisinin sürprizi olan güllerle de karşılaşan Subaşı mutluluğunu dile getirdi. Çiçeklerle fotoğrafını yayınlayan Subaşı, Alsaloussi’ye olan aşkını “Seni seviyorum” sözleriyle dile getirdi.

Şeyma Subaşı’dan Tatil Paylaşımları

Acun Ilıcalı İle Melisa Doğduktan Sonra Evlendi

Şeyma Subaşı hakkındaki hamilelik iddiasını güçlendiren ise genç kadının geçtiğimiz haftalarda geldiği İstanbul’da özel bir hastaneye gitmesi oldu. Maslak’taki hastanede kadın doğum uzmanına görünen Şeyma’nın içeriye hemşirenin dahi alınmasını istemediği öne sürüldü. Bu arada Subaşı, Acun Ilıcalı ile evlenmeden önce de kızına hamile kalmış ve Melisa dünyaya geldikten sonra Ilıcalı ile Fransa’daki bir düğünle evlenmişti.

Şeyma Subaşı Hamile Mi?

İddialara göre Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile aşkı tam gaz süren Şeyma Subaşı, bu kez de şok bir iddiayla gündeme geldi. Instagram’daki ‘We Wont Lie Mag’ isimli hesabın ortaya attığı iddiaya göre 30 yaşındaki genç fenomen hamile. Geçtiğimiz günlerde gittiği Dubai’de aşkının ailesiyle de tanışan Şeyma Subaşı’nın Haziran ayında Dubai’de nikah masasına oturacağı da dedikodular arasındaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler