Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım ve İmane Elbani evliliklerinin ikinci yılını kutladı

İlgili Postlar

Murat Yıldırım ve İmane Elbani evliliklerinin ikinci yılını kutladı

Murat Yıldırım ve İmane Elbani evliliklerinin ikinci yılını kutladı… Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, iki yıl önce evlendiği eşi İmane Yıldırım ile yıl dönümlerini romantik şekilde kutladı. Murat Yıldırım ve İmane Elbani evlilik yıl dönümlerini nerede ve nasıl kutladı? Detaylar haberimizde…

Murat Yıldırım’ı Şaşırtan Yarışmacı

Murat Yıldırım ve İmane Elbani aşkı tam gaz

Ekranların başarılı oyuncularından biri olarak anılmasının yanı sıra şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster? isimli bilgi yarışmasında sunuculuk yaparak dikkat çeken Murat Yıldırım, iki yıl önce İmane Elbani ile hayatını birleştirmişti.

Murat Yıldırım kimdir?

Murat Yıldırım ve İmane Elbani evliliklerinin ikinci yılını kutladı

Büyük bir aşkla evlenen, düğünleri günlerce konuşulan Murat Yıldırım ve İmane Elbani, evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutladı. Ünlü çift, evlilik yıl dönümlerini Prag’da tatil yaparak kutladı. Sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaşan Murat Yıldırım, yeni yıl mesajı da yayınladı. Yıldırım, paylaşımında “Yılınız sevgi dolu geçsin, sadece iyiliğin ve kötülüğün ayırt edici bir özellik olduğunu unutmadığımız bir yıl olsun.” şeklinde ifadelere yer verdi.

İmane Elbani kimdir?

Murat Yıldırım ve İmane Elbani evliliklerinin
Murat Yıldırım ve İmane Elbani evliliklerinin

Sanki bir an ama binlerce yıldır tanıdığın bir çiçeği koklayan…

Murat Yıldırım, bir başka paylaşımında ise eşi İmane Yıldırım’a aşkını bir kez daha ilan ederek “İki mükemmel yıl. Sanki bir an ama binlerce yıldır tanıdığın bir çiçeği koklayan… Sakınan…” mesajını yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler