Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizindeki O Ünlü İsim Kadrodan Çıkıyor mu?

İlgili Postlar

Çarpışma Dizindeki O Ünlü İsim Kadrodan Çıkıyor mu?

Çarpışma dizisindeki o ünlü isim kadrodan çıkıyor mu? Bu sezonun en önemli yapımlarından birisi olan Çarpışma dizisinde ünlü ismin kadrodan çıkartılacağı kulaktan kucağa konuşulmaya başlandı. Reklam azlığı yüzünden yeni bölümlerinin Ocak ayı boyunca yayınlanmayacağı bilinen Çarpışma dizinde hangi ünlü isim kadrodan çıkıyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

2 Ocak 2019 reyting sonuçları açıklandı! Diriliş Ertuğrul mu? Jet Sosyete mi?

Çarpışma dizisindeki o ünlü isim kadrodan çıkıyor mu?

Çarpışma dizisindeki o ünlü isim kadrodan çıkıyor mu? Dev oyuncu kadrosuyla bu sezonun en iddialı dizilerinin başında gelen ve yayınlanan ilk 6 bölümüyle büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Çarpışma dizisinde ünlü oyuncunun kadrodan çıktığı iddia edildi.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı; kaza yaparak çarpışan dört arabayla hayatları kesişen 4 kişinin öyküsünün anlatıldığı dizide, son bölümde vurulan Galip karakterinin akıbeti çeşitli söylentilere yol açtı.

İsmail Demirci'nin 7 bölümlük anlaşma yaptığı iddia edildi
İsmail Demirci’nin 7 bölümlük anlaşma yaptığı iddia edildi

İsmail Demirci Kimdir?

Zeynep tarafından vurulması, ölüp ölmediği tartışmalarına yol açtı

Büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 6. bölümünde Galip karakteri, Veli’nin zorlamasıyla eşi Zeynep tarafından vurulmuştu.

Ünlü oyuncu İsmail Demirci’nin canlandırdığı Galip karakterin dizinin son sahnesinde vurulması üzerine ölüp ölmediği tartışmalara yol açarken, konu ile ilgili gelişmeyi usta gazeteci Sina Koloğlu verdi.

Kulağıma İsmail Demirci’nin 7 bölüm için anlaştığı geldi

Konu ile ilgili dünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Sina Koloğlu, bakın neler söyledi…

Çarpışma dizisinin son bölümünün final sahnesinde, Zeynep’e kızını kurtarması için tek yol veren Veli, Zeynep’ten Galip’i öldürmesini istiyor. Zeynep, gözyaşları içinde tetiğe basıyor. Peki Galip ölecek mi? Kulağıma gelen, İsmail Demirci’nin (Galip) dizi anlaşması yedi bölüm üzerindenmiş. Yani yeni bölümde Galip ölmüş olacak.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler