Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım'ı Şaşırtan Yarışmacı

İlgili Postlar

Murat Yıldırım’ı Şaşırtan Yarışmacı

ATV ekranlarında herkesi şaşırtan bir yarışmacı! Survivor’a katıldıktan sonra büyük dikkat çeken sporcu Sabriye Şengül, yılbaşı akşamı özel bir programla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’de yarıştı. Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül yarışmanın sonucunda ne kadar ödül aldı? Murat Yıldırım, Sabriye Şengül’e neden çok şaşırdı? Gelin tüm detaylara haberimizden bakalım…

Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, ATV ekranlarında!

Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programına katıldı. Kadın sporcuların yarıştığı programda, Murat Yıldırım, Sabriye Şengül’ün samimi ve doğal tavırlarına kimi zaman şaşkınlıkla, kimi zaman gülümseyerek bakakaldı!

Yarışmada keyifli anlar yaşandı!

Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül katıldığı, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programda kendine has tarzıyla programa damgasını vurdu. Sabriye Şengül yarışma sırasındaki heyecanlı halleriyle güldürdü. Soruları bilemeyince “çok da kolay zorular sormuşsunuz canım” diyerek herkesi güldürdü.

Heyecan dolu anlarda “ayağa mı kalkayım” dedi!

Survivor’a katıldıktan sonra büyük dikkat çeken sporcu, Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, Murat Yıldırım ayağa kalkınca ne yapacağını bilemeyip “ayağa mı kalkıyım” diyerek kalkmak istemediğini de söyledi.

Hangi soruda zorlandı?

Sabriye, Zeki Müren sorusunda da çok zorlandı. İki seçenek arasında kalan Sabriye “yardım edin” diyerek yarışmadan çekilmek istemediğini söyledi. Sabriye, Murat Yıldırım’ın ‘hiçbir maçta geri çekilmediniz mi” sorusuna da “Ne çekileceğim” diyerek tepki gösterdi.

Sabriye Şengül yarışmanın sonucunda ne kadar ödül aldı?

Sabriye soruyu bilmediği halde geri çekilmeyerek ve bu duruma verdiği tepkilerle herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Ancak Sabriye soruya yanıt vermedi ve yarışmadan çekildi.

Sabriye Şengül yarışmadan kazandığı parayı…

Sabriye Şengül yarışmanın sonucunda 30 bin TL kazandı. Murat Yıldırım’ın kazandığı 30 bin TL ise kimsesiz çocuklara gidecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler