Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMurat Dalkılıç'tan sürpriz karar! Bıraktı...

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’tan sürpriz karar! Bıraktı…

Müzik piyasasında önemli bir yere sahip olan ve bulunduğu yere basamakları adım adım tırmanan yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç‘tan sürpriz karar! Boşanmasının ardından son dönemde aşk hayatında yaşadığı çalkantılı dönem yaşayan ünlü şarkıcının aldığı karar hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak cinsten.

Murat Dalkılıç ve Melis Sezen aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

Murat Dalkılıç’tan sürpriz karar

Başarılı müzik kariyerinde çıkarttığı 7 albüm ve almış olduğu ödüllerle kariyerinin zirvesinde olan Murat Dalkılıç daha önce konuk olarak yer aldığı çeşitli film projeleri sonrasında oyunculukta da şansını denemeye karar vermişti. Murat Dalkılıç, bu ayın başında vizyona giren başrollerini Melis Sezen ve Serenay Aktaş ile paylaştığı Dünya Hali isimli sinema filmi ile ilk ciddi oyunculuk deneyimini henüz yaşıyor.

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Aşklarını Gizliyor Mu?

Dünya Hali
Dünya Hali

Henüz Dünya Hali vizyona yeni girmiş olmasına rağmen Murat Dalkılıç, Melis Sezen ve Serenay Aktaş‘ın rol aldığı “Dünya Hali” ile gişede umduğunu bulamadı ve hayal kırıklığı yarattı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın  platonik aşkının kalbini çalmaya çalışan bir genç adamı canlandırdığı romantik komedi filmi Dünya Hali, 2 Kasım’da vizyona girdi. Ancak Dünya Hali geçen bir haftalık süreçte sadece yaklaşık 8 bin kişi tarafından izlenince Murat Dalkılıç oyunculuk defterini kapatmaya karar verdi. Dalkılıç’ın şimdi sadece müziğe odaklandığı ve yeni albüm çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

Murat Dalkılıç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler