Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç ve Melis Sezen aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ve Melis Sezen aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

Murat Dalkılıç ve Melis Sezen aşk mı yaşıyor? Herkes bu sorunun yanıtını ararken, taraflardan biri sonunda sessizliğini bozdu. Melis Sezen, Murat Dalkılıç ve aşk iddiaları hakkında açıklama yaptı. Melis Sezen iddiaları kabul etti mi? Melis Sezen, Murat Dalkılıç ile aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Murat Dalkılıç Hande Erçel’i çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi

Murat Dalkılıç ve Melis Sezen hakkında aşk iddiası

Güzel oyuncu Melis Sezen’in adı, şimdilerde rol arkadaşı olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk dedikodularına karıştı. Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı Hande Erçel’in de yakın arkadaşı olan Melis Sezen, aşk iddiaları karşısında ilk açıklamasını yaptı. Melis Sezen ve Murat Dalkılıç aşk mı yaşıyor?

Murat Dalkılıç kimdir?

Melis Sezen’den Murat Dalkılıç açıklaması

Melis Sezen, Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sezen, paylaşımında “Son günlerde Murat Dalkılıç’la hakkımda çıkan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır. Sevgili Murat’la çok güzel bir film çektik, o kadar… Sevgililik diye bir şey söz konusu değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen ve Hande Erçel yakın arkadaş

Melis Sezen, Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz haftalarda aşkını noktaladığı ünlü oyuncu Hande Erçel ile de yakın arkadaş. Hande Erçel ve Melis Sezen, geçtiğimiz yıl Siyah İnci isimli dizide birlikte rol almışlardı.

Hande Erçel kimdir?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrılığı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, on aylık aşklarını geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Ayrılık haberlerinin ardından birçok iddia gündeme gelirken, ilk açıklama Hande Erçel’den gelmişti. Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrılıklarını nedeni hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler