Ana SayfaÜnlülerSarp Levendoğlu, Derya Şensoy'dan Ayrıldımı?

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu, Derya Şensoy’dan Ayrıldımı?

Ünlü Oyuncu Sarp Levendoğlu, Sevgilisi Derya Şensoy’dan ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü çiftin, uğruna evliliğin bittiği ilişkinsinin bitme sebebi merak konusu olurken, taraflar sessizliklerini koruyor. Detaylar Haberimizde..

Derya Şensoy’un Kilolu Hali Görenleri Şaşkınlığa Uğrattı!

Sarp Levendoğlu, Derya Şensoy’dan Ayrıldımı?

Oyuncu Sarp Levendoğlu uğruna 2.5 yıllık eşi Birce Akalay’dan boşandığı Derya Şensoy’la ayrıldığı iddia ediliyor. Posta Gazetesin’den Mehmet Coşkundeniz, Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy aşkının en son geldiği durumu yazdı. Ünlü çift yaklaşık 1 ay’dır ayrı yaşıyorlar.

Sarp Levendoğlu kimdir?

Evlilik Yolunda Giderken Ayrıldılar!

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu ilişkisi için “Evliliğe gidiyor” diyenler olurken diğer taraftan, “Nişan yüzüklerini bile taktılar” diye bahsedenler bile olmuştu. Ünlü ikili en son Eylül ayında, Derya Şensoy’un ablası Ferhan Şensoy’un düğün törenine beraber gittiler.  Mutlu bir birliktelik görüntüsü bile vermekten kaçınmayan çift sonunda ayrılma kararları ile beklentileri boşa çıkardılar. En son gelen haberlere göre Ünlü aşıklar, yaklaşık bir ay önce ayrılma kararı aldılar. Aşkları boyunca sadece birkaç kez kısa süreli ayrılıklar yaşayan ünlü çiftin bu kez kesin olarak ipleri kopardıklarıöne sürülüyor.

Derya Şensoy Kimdir?

Birce Akalay kimdir?

Ä°lgili resim

Görüşmüyorlar!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, Eskişehir’de ‘Savaşçı’ dizisi için sette bulunuyor. Haftalık izinli olduğu  günlerinde de İstanbul’a gelmiyor, meraklısı olduğu rüzgar sörfü yapmak için soluğu Gökçeada’da alıyor.

Sarp Levendoğlu Eski Sevgilisinin Fotoğrafını Beğenince Derya Şensoy Delirdi!

Sarp Levendoğlunun şuan nerde oynuyor ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler