Ana SayfaÜnlülerBircan Bali ile Görüntüleri Ortaya Dökülen Özkan Şen'den Şok Suçlama Geldi!

İlgili Postlar

Bircan Bali ile Görüntüleri Ortaya Dökülen Özkan Şen’den Şok Suçlama Geldi!

‘Söylemezsem Olmaz’ programının ünlü sunucusu Bircan Bali ile öpüşme görüntüleri çıkan Özkan Şen, Bircan Bali hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Özkan Şen, eski sevgilisi Bircan Bali için neler söyledi,detaylar Haberimizde..

Öpüşme Fotoğrafları Ortaya Çıkan Özkan Şen, Çok Sert Konuştu

Bircan Bali ile Öpüşme Görüntüleri Ortaya Çıkan Özkan Şen’den Şok Suçlama!

Bircan Bali kimdir?

Ünlü sunucu Bircan Bali ile özel fotoğrafları meydana çıkan Özkan Şen, inanılmaz bir iddiada bulundu. Eski sevgili Özkan Şen, Ünlü sunucu Bircan Bali’nin kendisini aldattığını öne sürdü. Aynı zamanda Ünlü şarkıcı İsmail YK’nın kuzeni olan Özkan Şen, basına sızan özel görüntülerden dolayı da hayallerinin suya düştüğünü ifade etti.

“Benimle Birlikteyken Başka Birisi Daha Varmış!

Geçtiğimiz ay, ünlü sunucu Bircan Bali ile öpüşme fotoğraflarının ortaya çıkması ile ilgili soruları magazin muhabirlerine cevaplayan Özkan Şen açıklamalarına şöyle devam etti; “Bircan’la tanıştığımızda evliydi kendisi boşandıktan 1 ay sonra sevgili olduk. 2. ayında benim Etiler’deki evime taşındık. Benimle birlikteyken başka birisi daha varmış! Çok iyi bir oyuncuymuş kendisi.” dedi.

Özkan Şen ile ilgili görsel sonucu

“Hesabım Çalındığında Biz Bircan İle Sevgili Değildik”

“O görüntüler benim telefon hesabımın çalınması ile ortaya çıktı. Hesabımı çalan kişi de belli. çalındığında biz Bircan ile sevgili değildik ayrılmıştık. Hesabım çalındığında biz Bircan ile sevgili değildik ayrılmıştık. Böyle bir konuyla gündeme hiç gelmek istemezdim çünkü benim geleceğe dair hayallerim vardı. Hesabımla beraber hayallerim de çalındı diyebiliriz. İsmini vermek istemiyorum ama dediğim gibi yapan kişinin kim olduğu belli.”

Bircan Bali bombayı patlattı! Sıla’nın birlikte olduğu kadın kim?

Özkan Şen: “Siyasete Girme Planlarım Vardı”

“Siyasete girme planlarım vardı, fakat görüntüler çıktıktan sonra aday olmak istediğim partiden yetkililer aradı ve böyle bir konu ile ilgili gündeme geldiğim için adaylığımın doğru olamayacağını söylediler. Tabii ki haklılar da ama bunun faturası hem manevi hem de maddi olarak bana ağır oldu.” dedi.

Bircan Bali’nin Samimi Görüntülerinin Çıktığı Özkan Şen, Kimin Kuzeni Çıktı?

Ä°lgili resim

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler