Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural ve Murat Cemcir'in kaybı dudak uçuklattı

İlgili Postlar

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in kaybı dudak uçuklattı

Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayları ve Sıla Gençoğlu‘nun şikayetçi olması üzerine ardından başlayan soruşturma sürecinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘in kaybı dudak uçuklattı.

Ahmet Kural’ın Sıla’yı Darp Ettiği İddialarına Murat Cemcir de Dahil Oldu

Banka Reklam Anlaşmasını İptal Etti

Sıla, 29 Ekim’de şiddet gördüğünü iddia ettiği sevgilisi Ahmet Kural’ın şiddetine sessiz kalmayarak şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural ise olayların yaşandığı gece tartıştıklarını ve itiş kakış olduğunu ve Sıla’nın evden gitmesi için yalvardığını söyleyerek şiddet iddialarını reddetmişti. Sıla Gençoğlu’nun şikayetçi olması sonrasında yaşanan olaylar ve adliye sürecinde yaşananlar sonrasında Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in anlaşması olan Yapı Kredi Bankası oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti. Bankanın uzun süredir reklam serisi olarak hazırlayıp yayınladığı reklam anlaşmasını iptal etmesi sonrası Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in kaybı merak ediliyordu.

Sıla’nın Ahmet Kural’a Barışmak İçin Yazdığı Şarkı!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in Kaybı Ne Kadar?

Yaşanan gelişmelerden sonra Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in serinin yeni reklam çekimlerine hazırlandığı reklam filmini de durdurdu ve bu sezon başlaması planlanan televizyon projesi askıya alındı. Ahmet Kural ve uzun yıllardır projelerde beraber rol aldığı yakın dostu ve partneri Murat Cemcir’le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya almaya karar verdi.

Sıla İle Ahmet Kural’ın Davası Uzlaştırmada!

Bankanın anlaşmasını iptal etmesinden sonra merak edilen Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in ekonomik kaybı yeni antlaşma arifesinde oldukları iki firmanın da antlaşmaları askıya almasıyla kayıpları daha da arttı. Markaların aldığı bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de olumsuz etkilendi. İkilinin toplam kaybı şimdilik 5 milyon lirayı bulduğu iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler