Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Ahmet Kural'a Barışmak İçin Yazdığı Şarkı!

İlgili Postlar

Sıla’nın Ahmet Kural’a Barışmak İçin Yazdığı Şarkı!

Son dönemin en çok konuşulan olaylarından biri şüphesiz Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşananlar oldu! Şarkıcı Sıla, Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Yaşanan olaylar sonrası Sıla ve Ahmet Kural’ın kavga nedeni ise merak konusu olmuştu…

Sıla İle Ahmet Kural’ın Davası Uzlaştırmada!

Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’la barışmak için yazdığı ve dava dosyasına giren duygusal şarkının “Boş ev” olduğu ortaya çıktı…

Sıla’nın Ahmet Kural’la Barışmak İçin Yaptığı Şarkı Ortaya Çıktı. Sıla ile Ahmet Kural 2017 yılında aşk yaşamaya başlamış, evlenecekleri konuşulan çift 2018 yılının Şubat ayında ayrılmışlardı. Aşk yaşayan çift, ayrılığa fazla dayanamayıp kısa süre sonra barışmışlardı. Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’la barışmak için yazdığı ve dava dosyasına giren duygusal şarkının “Boş ev” olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Kural Kimdir?

Sıla Kimdir?

Soruşturmaya ilişkin son kararı, Uzlaştırma Bürosu Savcılığı verecek…

Sıla ile Ahmet Kural’ın davası uzlaştırma bürosunda! Savcılık, Sıla’nın darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural hakkında “Kasten yaralama”, “Tehdit”, “Hakaret” suçlarından yürütülen soruşturma dosyasını, uzlaştırma bürosuna gönderdi. Ahmet Kural ile Sıla’ya uzlaşıp uzlaşamadıkları sorularak. Taraflar uzlaşamazsa Ahmet Kural hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılacak. Taraflar, uzlaşırsa soruşturma dosyası takipsizlik kararıyla kapanacak.

İkiliyi barıştıran, söz ve müziği Sıla’ya ait “Boş Ev” hüzünlü sözleriyle dikkat çekiyor…

Şarkıcı Sıla, Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Yaşanan olaylar sonrası iddiaların ardı arkası kesilmedi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural, geçen hafta soruşturma kapsamında ifade vermişti. Ahmet Kural ifadesinde, “Sıla Hanım mesajla bana ‘sana şarkı yaptım’ dedi. Telefonuma da yaptığı şarkıyı gönderdi. Ben bunun üzerine mutlu oldum. İkinci bir şans vermem gerektiğini düşündüm” demişti. İkiliyi barıştıran, söz ve müziği Sıla’ya ait “Boş Ev” hüzünlü sözleriyle dikkat çekiyor.

Ahmet Kural ve Sıla davası nasıl sonuçlanacak?

“Boş ev” şarkı sözleri;

Boş evde çıplak duvara

Çelik umut gibi astım baharı

Mahpus gibi hanımeli

Kaderin şu yankısı

Uzatmadın bir yardım eli

Canda kıyamet yangın var

Şişe burada gece belli

Serçe gönlüm boynunu eğdi

Utanma ağla sesli sesli Hal dökülsün

Kalp övünsün

Kan dökülsün

Yettiyse ölünsün

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler