Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur: Fırlama Erkekleri Seviyorum

İlgili Postlar

Merve Boluğur: Fırlama Erkekleri Seviyorum

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü oyuncu samimi açıklamalar yaptı. Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Merve Boluğur “Fırlama erkekleri seviyorum” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. Sosyal medya hesabından soru cevap yapan Boluğur kendisi hakkında merak edilen diğer soruları da yanıtladı. İşte Merve Boluğur’un o açıklamaları;

Merve Boluğur,”Yetişkin Olmak Bu Demek”

Son dönemde yaptıkları ve söyledikleri ile adından söz ettiren Merve Boloğur siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslenerek, “Merve karakterini böyle görmek istiyorum. Hayatımdan el alemi kaldırdım” dedi.

Merve Boluğur Öyle Birşey Yaptı Ki

Geçtiğimiz haftalarda yeni bir aşka yelken açtığını duyuran oyuncu sevgilisinin adını açıklamamıştı. YouTube kanalında yayınladığı bir videoda hakkında merak edilenleri yanıtladı. Oyuncu videoda siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslendi.

Boloğur “Siyahla bütünleşmiş bir kadınım. Kırmızı ruj da vazgeçilmezim. Merve karakterini böyle görmek istiyorum. Bana bunun yakışmadığını söylüyorlar. Onlar söylüyor diye bundan vazgeçecek değilim. Hayatımdan el alemi kaldırdım. Yetişkin olmak bu demek” açıklamasında bulundu.

Merve Boluğur: Aradığım Kumral Erkeği Buldum

Youtube kanalı için video çektiğini söyleyen oyuncu, ‘Aradığım kumral erkeği buldum’ dedi. Yaptığı açıklamayla kafaları karıştıran güzel oyuncu konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

Merve Boluğur Beğendiği Erkek Tipini Anlattı

“Youtube kanalım için son derece eğlenceli bir skeç çektik. Kılıktan kılığa girdiğim, her tiplemeyi kendim canlandırdığım bir içerik oldu. Nikah memurundan, gelin olan Merve ve hatta o meşhur kumral erkeğin olduğu ve benim canlandırdığım güzel eğlenceli bir video oldu.”

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur: Fırlama Erkekleri Seviyorum

Bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son dönemlerde YouTube’a yönelmiş durumda. Sosyal medyayıda sık kullanan isimler arasında olan ünlü oyuncu bugün soru cevap yaptı. Hayalindeki erkeği açıklayan Boluğur, “Bir erkekte ‘olmazsa olmaz’ dediğin özellik nedir?” sorusuna verdiği yanıtla takipçilerini şaşırttı.

Merve Boluğur “Hayatımdan El Alemi Kaldırdım”

Merve Boluğur kendisine sorulan soruyu şu sözlerle yanıtladı;

“Ben biraz fırlama/tutkulu aynı zamanda çok az da olsa malum erkeklerimiz. Bu konuda biraz evdeki ahşap sehpa. Hepsi değil tabii. Duygu beyan edebilen adam seviyorum.”

“Kitapları sık sık paylaşıyorsunuz. En çok hangi kitap ve nasıl etkiledi sizi?” sorusuna da yanıt veren ünlü  “Spiritüel/psikolojik kitaplar ilgimi çekiyor. ‘Ölümün Ötesi’ enteresan bir kitap.” dedi.

“Yeni projeler var mı? Özledik artık.” sorusunu ise “Şunu yine diyeceğim; dönüşün muhteşem olacak.” sözleriyle yanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler