Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Beğendiği Erkek Tipini Anlattı

İlgili Postlar

Merve Boluğur Beğendiği Erkek Tipini Anlattı

Son dönemde sıkça magazin gündemine gelen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından hoşlandığı erkek tipini açıkladı. Boluğur, “Özetle eril, enerjisi yüksek kumral adam seviyorum” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Kumral Adam Seviyorum

Bir süredir herhangi bir projede rol almayan fakat sosyal medyada yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen oyuncu sosyal medya hesabından beğendiği erkek tipini açıkladı.

Son 6 yıldır herhangi bir projede rol almayan Merve Boloğur sosyal medya hesabından takipçilerine soru-cevap yaptı.

Yeni projeler üzerinde çalıştığı söyleyen ünlü oyuncu, kendisine sorulan “Bir erkekte seni en çok ne etkiler?” sorusuna  “Varlığını hissettiren düşünüldüğümü yaşayayım. Tatlı sürprizler yapan, özetle eril, enerjisi yüksek kumral adam seviyorum” şeklinde yanıt verdi.

Yetişkin Olmak Bu Demek

Son dönemde yaptıkları ve söyledikleri ile adından söz ettiren Merve Boloğur siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslenerek, “Merve karakterini böyle görmek istiyorum. Hayatımdan el alemi kaldırdım” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda yeni bir aşka yelken açtığını duyuran oyuncu sevgilisinin adını açıklamamıştı. YouTube kanalında yayınladığı bir videoda hakkında merak edilenleri yanıtladı. Oyuncu videoda siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslendi.

Boloğur “Siyahla bütünleşmiş bir kadınım. Kırmızı ruj da vazgeçilmezim. Merve karakterini böyle görmek istiyorum. Bana bunun yakışmadığını söylüyorlar. Onlar söylüyor diye bundan vazgeçecek değilim. Hayatımdan el alemi kaldırdım. Yetişkin olmak bu demek” açıklamasında bulundu.

Merve Boluğur ‘un Sevgilisini Duyurduğu Ateşli Paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler