Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur 'un Sevgilisini Duyurduğu Ateşli Paylaşımı...

İlgili Postlar

Merve Boluğur ‘un Sevgilisini Duyurduğu Ateşli Paylaşımı…

Her dönemde şoke eden açıklamalarıyla magazin gündemden ayrılmayan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya’dan yeni aşkıyla sarmaş dolaş olan bir pozunu paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Paylaşımına ateş emojisi koyan Merve Boluğur’un mutluluğu resmen gözlerinden okunuyordu. İşte Detaylar…

Işın Karaca ve Merve Boloğur Arasında Sular Durulmuyor

Merve Boluğur ‘un Sevgilisini Duyurduğu Ateşli Paylaşımı…

Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile olan iki senelik evliliklerini noktaladıktan sonra hiçbir dizide oynamayan Merve Boluğur, açtığı youtube kanalıyla kendi videolarını çekmeye başlamıştı. Youtuber’lığın sonrasında şarkıcılığa da bürünen güzel oyuncu, aradığını burada da bulamayınca bomba açıklamalarıyla gündeme kalmaya devam etmişti.

Tuğba Özay ‘dan Merve Boloğur’a Destek Geldi

Yeni Sevgilisi Kim Olduğu Bilinmiyor…

Aşkta ve kariyerinde yüzü pek gülmeyen oyuncu Merve Boluğur, en çok kullandığı sosyal medya platformu olan Instagram’ dan yeni sevgilisi ile bir paylaşım yaptı. Ateş emojisi yerleştirdiği bir pozunda aşkının yüzünü gizlediği fark edilen Merve Boluğur’un mutluluğu ise gözlerinden okunuyor.

Oyuncunun yeni sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgiye ulaşılamazken,  Merve Boluğur’ un Murat Dalkılıç’ın ardından özel hayatına giren sevgilileriyle birlikteliklerinin çok kısa sürdüğü biliniyor.

İşte Merve Boluğur ‘un Ateş Emojili O Paylaşımı…

Merve Boluğur 'un Ateş Emojili O Paylaşımı
Merve Boluğur ‘un Ateş Emojili O Paylaşımı

Merve Boluğur kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler