Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Diziden Elde Ettiği Kazanç Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Diziden Elde Ettiği Kazanç Dudak Uçuklattı

Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Cemal Can Canseven’le başrolü paylaşan Aleyna Tilki’nin diziden elde ettiği kazanç dudak uçuklattı. Ünlü şarkıcı İşte Benim Masalım dizisinden ne kadar kazandı? İşte Aleyna Tilki’nin diziden elde ettiği o rakam;

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’ye Ağır Sözler

Geçtiğimiz haftalarda ilk yabancı parçası Retrograde ile dünyaya açılan şarkıcı Aleyna Tilki, en ünlü destekçilerinden birini kaybetti. Ünlü popçu Demet Akalın, İşte Bu Benim Masalım adlı projesiyle konuşulan şarkıcı Aleyna Tilki‘ye verdi veriştirdi. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ünlü ikilinin arasında artık keskin kılıçlar çekildi… Ünlü popçu Demet Akalın, “Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor, Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini” dedi…

Aleyna Tilki Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a Yanıt

Bu sözlerin hatırlatılması üzerine Tilki, Akalın’a üstü kapalı bir gönderme yaptı: “Çok destek gördüm, inanılmaz derecede… Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi.” dedi.

Aleyna Tilki’nin Diziden Elde Ettiği Kazanç Dudak Uçuklattı

Diziden elde ettiği kazançla ilgili sorulara ilk kez yanıt veren çiçeği burnunda oyuncu, konuşulan rakamların gerçeklik payı olduğunu söyledi.

İşte Benim Masalım dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven’le başrolü paylaştığı diziden 2 milyon TL aldığı iddialarıyla ilgili konuştu. Exxen’de yayınlanan dizisinden kazandığı rakamı açıklamaktan kaçınan Tilki, “Çocukken böyle sorulara cevap veriyordum ama artık abla oldum. Biraz ayıp geliyor böyle para konuşmak. Olabilir, gerçeklik payı var” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler