Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Sosyal medya hesabından 8 Mart için paylaşımda bulunan Aleyna Tilki, eleştiri oklarının hedefi oldu. Aleyna Tilki eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte merak edilen detaylar;

Aleyna Tilki “Yanımda Olan Herkese Teşekkürler”

26 Şubat’ta tüm dünyada yayınlanacak olan İngilizce şarkısı ‘Retrograde’in heyecanını yaşayan 20 yaşındaki popçu Aleyna Tilki gündeme bomba gibi düştü. En çok konuşulan konuların başında bulunan Aleyna Tilki’nin şarkısı çok beğenildi. Dua Lipa’nın da şarkıda imzası bulunurken Tilki gelen yorumlara “Yanımda olan herkese çok teşekkür ederim… Çok güzel mesajlar okudum. İnşallah ülkemi şimdiden itibaren hakkıyla temsil edebilirim” diyerek yanıt verdi.

Daha önce direk dansı dersi alan ve yüzü olduğu bir markanın reklam filminde direk dansı yapan genç şarkıcı, yeni klibinde de dans şovuyla konuşulmaya başladı. Uzay mekiğinde çekilen klipte yaptığı direk dansıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki’nin hayranları, dans şovuna da övgü dolu yorumlar yağdırdı.

Üretmekten Korkuyorlar

“Ben geldikten sonra pop müzik düşüşe geçti” diyen 20 yaşındaki genç popçu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Dönemsel olarak bir azalma oldu. Özellikle ‘Sen Olsan Bari’ çıktıktan sonra çok az hit çıktı. O güne kadar tüm popçuların dönemiydi. Hep birbirine benzeyen sözler vardı.

Daha sonra yenilikçi ve üretken işlerin sevildiği anlaşıldı. Türk insanının ne istediğini görmek için geçmiş yıllara bakmak yeterli. Aynı 90’lar devrine geri döndük, o dönemde en büyük starlar birbirine vokal yaparlardı. Birlik beraberlik vardı. Bazı isimler o kadar kaygılı ki üretmekten korkuyorlar.

Yeni parçasının çıkış tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, “Astroloğum ’25 Şubat olsun’ dedi ama müzik listelerine girmesi için cuma günü çıkması gerektiği söylendi. Çok üzülerek cuma günü yayınlamaya karar verdik” demişti.

Aleyna Tilki Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Paylaştığı fotoğraflarda makyajı abarttığı ve iddialı pozlar verdiği görülen Tilki’ye kısa süre içinde binlerce yorum geldi. Kullanıcılar genç popçuya “Kaç yaşında bu 40 mı?”, “Boya reklamı mı bu?”, “Makyajı abartman şart mıydı?” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Aleyna Tilki‘nin paylaşımında eleştirilerin hedefi olan bir diğer nokta ise gönderisine eklediği uzun not oldu. Oldukça fazla uzun bulunan not ise şöyle; “Başarı yalnızca maskülenlikle bağlantılı değildir. Mozart kadar tanınan klasik müzik kadın sanatçı olmasa da, Picasso kadar bilinen bir kadın ressam olmasa da, Bilim insanları içinde de bilinen çok fazla kadın olmasa da, Aslında maskülenlerden eksik oldukları için değil sadece bilinmedikleri için başarıları azınlık gibi zannedilir! Dünyayı yöneten siyasileri de düşündüğümüzde aklımıza çok az kadın gelir… Bundan sonra dünya, feminen enerjinin de tüm dünyaya hükmedebileceğini görecek. Çünkü modern zamanda kadınlar, artık bu algıyı kırabilecek farkındalıktalar… Bir gün, feminen ve maskülen dengenin tüm dünyada var olması dileğiyle…” notunu ekledi.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler