Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu'ndan Rasim Öztekin Açıklaması

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Rasim Öztekin Açıklaması

Tarih dersi almak için hoca tuttuğu konuşulan oyuncu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Muhabirler tarafından Rasim Öztekin’in ölümü hakkında ne düşüldüğü sorusuna Kenan İmirzalıoğlu’ndan Rasim Öztekin açıklaması geldi. İşte o açıklama;

Rasim Öztekin’in Seksenler Grubuna Attığı Son Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Yapımcı Birol Güven’in sosyal medya hesabı Instagram üzerinden, “Ancak Ölünce Usta Olunur. Rasim Öztekin’in Seksenler grubuna attığı son mesaj” notuyla paylaştığı gönderide, Rasim Öztekin‘in son sözleri herkesi etkiledi.

Öztekin konuşmasında “24 Ocak 2012’de başlamışız. Çok acayip bir iş yapıyoruz. 61 yaşımın dokuz yılını burada geçirmişim. İşin başından beri bir aile olduk. Aile vasfımızı hiç kaybetmedik. Gidenleriyle kalanlarıyla ailemiz devam ediyor. Sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Kendimi usta olarak görmüyorum, çünkü öğrenme devam ediyor. Öldüğün zaman usta olursun çünkü o zaman öğrenme bitiyor. Çocukken girenler büyüdü, oyuncu oldular. Mesela Begüm ilk geldiğinde yürümeyi bilmiyordu. Yavaş yavaş burada yürüdü, sonra okula gönderdik. Ceyhun’la evlendiler ve oyuncu aile oldular” ifadelerini kullanmış.

Rasim Öztekin ‘in Rol Arkadaşları Göz Yaşlarına Boğuldu

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi’nin Kadrosuna Mı Dahil Oluyor?

Tarih dersi almak için hoca tuttuğu konuşulan Kenan İmirzalıoğlu, konuyla ilgili “Hoca tutmadım ama niyetim var. Biraz daha derinlemesine öğrenmek istediğimi arkadaş arasında konuşmuştuk. Tarihe meraklıyım. Türk ve dünya tarihine ilgim var” dedi.

“Kurtlar Vadisi” dizisinin kadrosuna katılacağı konuşulan İmirzalıoğlu, konuyla ilgili çıkan haberleri yalanladı: “Öyle bir görüşme olmadı. Geçenlerde de söyledim ama hala ‘Yeşil ışık yaktı’ diye haberler çıkıyor. Ortada ışık filan yok.”

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Rasim Öztekin Açıklaması

8 Mart’ta yaşamını yitiren usta oyuncu Rasim Öztekin‘i de anan İmirzalıoğlu, “Hepimizin başı sağ olsun. Değerli, kıymetli bir abimizdi. Beraber çalışma şansım da olmuştu. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Rasim Öztekin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler