Ana SayfaÜnlülerSelin Şekerci ile İbrahim Selim Baş Başa Tatilde!

İlgili Postlar

Selin Şekerci ile İbrahim Selim Baş Başa Tatilde!

Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açan Selin Şekerci ile İbrahim Selim birlikte tatile çıktı. Tatil için Marmaris’i seçen ikili denizde görüntülenirken neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Detaylar haberimizin devamında….

Tatil Sezonunu Birlikte Açtılar!

Sevilen oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz aylarda Youtube’da yayınlanan programına konuk olduğu İbrahim Selim ile yeni bir aşka başladı. Şekerci, sevgilisiyle tatil sezonunu açtı.

Birlikte Marmaris’e gitmeyi tercih eden sevgililer geçtiğimiz gün bir mekanda görüntülendi. Denizde görüntülenen İbrahim Selim gazetecileri fark edince paniklerken, Selin Şekerci ise el salladı. Şekerci sonrasında havlu isteyerek sudan çıktı. Selim ise muhabirler gidene kadar denizde kalacağını söyledi.

Şekerci sevgilisi denizden çıkmayınca “Gel ya bir şey olmaz. Gitmiyorlar ne yapalım” diyerek ikna etmeye çalışsa da Selim’in “Gitmezlerse sudan çıkmam” cevabı karşısında kahkaha attı. Gazeteciler, “Lütfen çekmeyin de çıksın adam artık sudan” diyerek ricada bulunan Şekerci’yi kırmadı.

Oyuncu Selin Şekerci’ den Flaş İbrahim Selim Yorumu…

Güzel oyuncu Selin Şekerci, Geçtiğimiz gün Zorlu AVM’deki alışveriş turunun ardından  meydan katında olan bir cafede yakın arkadaşlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Zorlu AVM’den çıkmadan hemen önce magazin habercilerinin objektiflerine giren Selin Şekerci, “Bugün son set günümüz. Şimdi oraya gidiyorum, sonrasında kısa bir tatil yapıp dinleneceğim” sözlerinden hemen sonra aşk iddilarına flaş cevanını verdi. İşte Selin Şekerci’nin o açıklamaları…

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk Neden Ayrıldı?

Selin Şekerci: “Evet, Haberler Doğru”

Magazin gündeminde son zamanlarda haklarında çıkan “İbrahim Selim ile aşk yaşıyor” ifadelerindeki iddiaları hatırlatılan başarılı oyuncu, “Evet, haberler doğru. Şu anda her şey çok güzel ve yolunda” sözleriyle birlikte olduklarını doğrulayarak sevenlerini heyecanlandırdı…

İbrahim Selim Kimdir?

Selin Şekerci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler