Ana SayfaÜnlülerBritney Spears 'ın Annesi Konuştu "Çok acı, çok endişe var"

İlgili Postlar

Britney Spears ‘ın Annesi Konuştu “Çok acı, çok endişe var”

Britney Spears ‘ın annesi Lynne Parnell, kızının babasına yönelik verdiği hukuk mücadelesi hakkında konuştu. Parnell, “Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Çok acı, çok endişe var” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Karışık Hislerim Var

Britney Spears ‘ın annesi Lynne Parnell, kızının babasına yönelik verdiği hukuk mücadelesi hakkında konuştu. Parnell The New Yorker’a konu ile ilgili  “Her yönüyle ilgili karışık hislerim var. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Çok acı, çok endişe var” ifadelerini kullanarak detaylı konuşmayı reddetti.

Amerikan basınının geçtiğimiz günlerde ortaya çıkardığı belgelerde Los Angeles Yüksek Mahkemesi yargıcının, Britney Spears’ın avukatı Samuel Ingham III tarafından sunulan talebi reddettiği ortaya çıkmıştı. Verilen karara göre Spears, babasının korumasında kalmaya devam edecek.

Mahkeme belgelerinde Bessemer Trust’ın ortak koruyucu olarak kalması onaylanırken, baba Spears’ı pop yıldızının vasiliğinden çıkarmama kararı da yinelenmişti.

Britney Spears Babasına Dava Açtı!

Neler Olmuştu?

Britney Spears, babası Jamie Spears’a 13 yıllık vasiliğin sona ermesi için dava açtı. Spears bu davayı ‘kölelikten kurtulma’ davası olarak nitelendirdi.

Geçirdiği psikolojik rahatsızlığının ardından vasisi olan babasının hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yılın ardından Spears babasına dava açtı. Spears kendisini köle gibi hissettiren bu vasiliğin sona ermesini istedi.

39 yaşında olan şarkıcının finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında psikolojik rahatsızlık geçirmesi nedeniyle babası Jamie Spears’ın kontrolüne geçmişti.

Şarkıcı Jamie Spears’ın tüm turneleri ve turnelerden elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi gibi özel hayatı ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiğini belirtiliyordu. Bu durumun sona ermesi için şarkıcının hayranları “Free Britney” kampanyası başlatmış ve Spears’ın kendi hayatını kontrol edebilmesini talep etmişti. Spears, babasının vasiliği hakkında uzun zaman sonra ilk kez ifade verdi.

Zorla Spiral Taktırmış

Spears, vasisi olan babasının kendisine zorla spiral taktırdığını, erkek arkadaşıyla evlenmesini ve bebek sahibi olmasını engellediğini söyledi ve şunları ekledi;

“Kademeli olarak ilerlemek istiyorum. Evlenip bir bebek sahibi olabilmek istiyorum. Ancak şu anki vasiliğe göre evlenemeyeceğim ya da bebek sahibi olamayacağım söylendi” diyen Spears, “Yeni bir bebek sahibi olabilmek için spirali çıkarmak istedim, ancak bu sözde ekip doktora gitmeme izin vermiyor çünkü daha fazla doğurmamı istemiyorlar. Yani temel olarak bu sistem bana yarardan çok zarar veriyor. Bir hayatım olmasını hak ediyorum. Hayatım boyunca çalıştım.”

“Babam, kendi kızına yüzde 100 zarar vermek için sahip olduğu kontrolü sevdi. Yalan söyledim ve tüm dünyaya iyi olduğumu ve mutlu olduğumu söyledim. Bu bir yalandı” diyen şarkıcı, “Bunu yeterince söylersem, inkar ettiğim için mutlu olabilirim diye düşündüm. Şoktaydım. Travma geçirdim. Ama şimdi ben size doğruyu söylüyorum: Mutlu değilim”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler