Ana SayfaÜnlülerİzzet Yıldızhan "50 Tane Evim Olsa Ne Yazar?"

İlgili Postlar

İzzet Yıldızhan “50 Tane Evim Olsa Ne Yazar?”

Son dönemde iş insanı olarak da adı anılan türkücü İzzet Yıldızhan, 500’ü aşkın çalışanı olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz gün Florya’daki bir otelde sahneye çıkan Yıldızhan, “Onlar benim çalışanım değil, kader birliği ettiğim yol arkadaşlarım. Benim 50 arabam olsa neye yarar? Yine birine bineceğim. Benim 50 evim olsa neye yazar? Yine birinde oturacağım ama insanların hayatına dokunmak, iş imkanı sağlamak paha biçilemez bir mutluluk” dedi. Detaylar haberimizde….

Konser Takvimlerimiz Dolmaya Başladı

Geçtiğimiz gün Florya’daki bir otelde Başak-Yunus Ersan çiftinin düğününde sahneye çıkan Yıldızhan’ı oğulları Mustafa, Ali Yüşa ve Veysel Efe yalnız bırakmadı.

Konserden önce gazetecilerin kendisine sorduğu soruları yanıtlayan İzzet Yıldızhan, ‘Yasakların kalkmasından ve tekrardan sahneye çıkıyor olmamızdan o kadar mutluyum ki anlatamam. Yasakların kalkmasıyla birlikte konser takvimimiz dolmaya başladı. Önümüzdeki hafta Diyarbakır ve Adana sahnelerim olacak. Ben ve orkestram şehir şehir dolaşarak, konserlerimizi vereceğiz” dedi.

Son dönemde iş insanı olarak daha çok anılan Yıldızhan, gazetecilerin, “Sahnelere devam edecek misiniz?” sorusuna şarkıcı şu cümlelerle yanıt verdi;

“Ben ticaret hayatındaki tüm birikimimi sahnelerden kazandığım parayla yaptım. Şimdilerde ağırlık iş hayatı ama bu sahneler de benim motivasyon kaynağım. Burada tüm sinir, stres gidiyor. Motive oluyorum.”

İzzet Yıldızhan’dan Tepki Çeken Sevgili Açıklaması!..

Çalışanım Değil Yol Arkadaşlarım

Verdiği bir röportajda 500’den fazla çalışanı olduğunu söyleyen İzzet Yıldızhan, “Onlar benim çalışanım değil, kader birliği ettiğim yol arkadaşlarım. Allah nasip ederse hedefim 2023’e kadar bu sayıyı bine taşımak. İstihdama katkı sağlamak en büyük felsefem. Benim 50 arabam olsa neye yarar? Yine birine bineceğim. Benim 50 evim olsa neye yazar? Yine birinde oturacağım ama insanların hayatına dokunmak, iş imkanı sağlamak paha biçilemez bir mutluluk” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler