Ana SayfaDedikoduHadise, Reza Zarrab'dan Hamile Kaldığı İddiasına Öyle Bir Cevap Verdi ki...

İlgili Postlar

Hadise, Reza Zarrab’dan Hamile Kaldığı İddiasına Öyle Bir Cevap Verdi ki…

Hadise sessizliğini nihayet bozdu. Geçtiğimiz hafta Deniz Akkaya’ nın şarkıcı Hadise hakkında söylediği olay iddiaları magazin gündeminde resmen bomba etkisi yarattı. Ünlü popçu suskunkuğunu bir bozdu pir bozdu. Ünlü popçu, Reza Zarrab’dan Hamile Kaldığı İddiasına Öyle Bir Cevap Verdiki şaştık kaldık. İşte Detaylarıyla Haberimiz…

Deniz Akkaya’dan Skandal Sözler: “Hadise Onun Kocasından Hamile Kaldı”…

Hadise, Reza Zarrab’dan Hamile Kaldığı İddiasına Öyle Bir Cevap Verdiki…

Televizyonun Beyaz TV kanalında sevilerek izlenilen “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programının keskin dilli yorumcusu Deniz Akkaya, ünlü popçu Hadiseyle ilgili  magazin dünyasına pimi çekilmiş öyle bir bomba bıraktıki hala sarsıntıları devam ediyor.

“Reza İle İlişkisi Hamile Kaldığı İçin Bitti”

Deniz Akkaya programında, “Reza Zarrab’la ilişkisi hamile kaldığı için bitti” diyince yer yerinden oynadı. Bunun üzerine diğer yorumcu Seren Serengil‘ de “Kaan Yıldırım ile ilişkisi de bu sebeple bitti” ifadesini kullanınca olanlar oldu.

Hadise kimdir?

Hadise Suskunluğunu Bozdu…

Şok iddiaların ardından herkesin gözlerini çevirdiği popçu Hadise’den iddialar hakkında ilk yorum geldi. İngilizce bir videoyu Sosyal medya hesabından yayımlayan Hadise, direkt olarak “Söylemezsem Olmaz” sunucularını hedef alarak, özel hayatıyla ilgili yapılan dedikodulara çok ağır ithamlarla büyük bir gönderme yaptı.

Deniz Akkaya kimdir?

Hadise “Bir Aptal Konuştuğunda Dikkatlice Dinleyin”

Hadise; “Bir aptal konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir. Çünkü onun ne yapacağını bilmek, ne yapmayacağını bilmek kadar önemlidir.” ifadelerini hikayesinde yayınladı…

İşte Hadise’ nin Deniz Akkaya Göndermeli Paylaşımı;

adise' nin Deniz Akkaya Göndermeli Paylaşımı
adise’ nin Deniz Akkaya Göndermeli Paylaşımı

Cezaevinden Çıkan Deniz Akkaya İlk Defa Konuştu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler